Kalbi Duran Polis Memuru Kurtarılamadı - Son Dakika
Güncel

Kalbi Duran Polis Memuru Kurtarılamadı

Kalbi Duran Polis Memuru Kurtarılamadı

Samsun’da kalp krizi geçirerek olduğu yere yığılıp kalan polis memurunun duran kalbi müdahale ile çalıştırıldı ancak tedavi altına alındığı hastanede yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

29.11.2016 23:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Samsun'da kalp krizi geçirerek olduğu yere yığılıp kalan polis memurunun duran kalbi müdahale ile çalıştırıldı ancak tedavi altına alındığı hastanede yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Olay, İlkadım ilçesi Sevgi Kafe önünde bugün meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Asarcık İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde görevli Giresun Bulancaklı polis memuru Türkay Korkmaz (46), hizmet içi eğitim semineri için Samsun Polisevi'ne geldi. Aracını Sevgi Kafe yanına park eden polis memuru Korkmaz, kalp krizi geçirip Sevgi Köprüsü yanında olduğu yere yığılıp kaldı. Vatandaşlar yerde yatan birini fark edince olayı polise ve 112 Acil Servis ekiplerine haber verdi.

Olay yerine giden sağlık ekipleri yerden yatan Türkay Korkmaz'ın duran kalbini kalp masajı ile çalıştırıp ambulansla Gazi Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Türkay Korkmaz'ın kalbi bu kez hastanede durdu ve doktorların müdahalesi ile yeniden çalıştırıldı.

Polis memuru Korkmaz ilk müdahalesinin ardından özel bir hastaneye sevk edildi. Özel hastanede tedavi altına alınan polis memuru Türkay Korkmaz yapılan bütün müdahalelere rağmen bu akşam hayatını kaybetti.

Polis memuru Türkay Korkmaz için yarın saat 10.00'da Samsun Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü önünde tören düzenleneceği öğrenildi.

(MAY-SLH) - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kalbi Duran Polis Memuru Kurtarılamadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement