Kalçası Kırılan Vatandaş İçin 112 Acil ve Belediye Ekipleri Seferber Oldu - Son Dakika
Güncel

Kalçası Kırılan Vatandaş İçin 112 Acil ve Belediye Ekipleri Seferber Oldu

Afyonkarahisar’ın Sandıklı İlçesinde sabah saatlerinde etkili olan kar yağışı ve tipi nedeniyle köy yollarında sıkıntı yaşanırken, Dutağaç köyünde geçirdiği kaza sonucu kalçası kırılan Ali Yıldız (49) isimli vatandaş için ilgililer adeta seferber oldu.

20.02.2015 16:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Afyonkarahisar'ın Sandıklı İlçesinde sabah saatlerinde etkili olan kar yağışı ve tipi nedeniyle köy yollarında sıkıntı yaşanırken, Dutağaç köyünde geçirdiği kaza sonucu kalçası kırılan Ali Yıldız (49) isimli vatandaş için ilgililer adeta seferber oldu.

Ali Yıldız'ın ailesi köy yollarının kapalı olmasından dolayı hastaneye gelemeyince, Sandıklı 122 Acil Servis ekiplerinden yardım istedi. Yolun kapalı olmasından dolayı ulaşımı sağlayamayan ambulans için Sandıklı Belediyesi ekipleri Belediye Başkanı Mustafa Çöl'ün talimatı ile seferber oldu. Kepçe ve greyderlerle Dutağaç köyü yolunu açma çalışması başlatan belediye ekipleri önden yolu açarak ambulansın köye ulaşmasını sağladı. Köyden ambulans ile alınan Ali Yıldız, Sandıklı Devlet Hastanesi'ne getirildi. Burada ilk tedavisi yapılan Yıldız'ın Afyonkarahisar Devlet Hastanesi'ne gönderildiği öğrenildi. - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kalçası Kırılan Vatandaş İçin 112 Acil ve Belediye Ekipleri Seferber Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement