Kalder, Erciyes Zirvesi İçin Hazırlıklara Başladı - Son Dakika
Yerel

Kalder, Erciyes Zirvesi İçin Hazırlıklara Başladı

Kalder, Erciyes Zirvesi İçin Hazırlıklara Başladı

Kalder Kayseri Temsilciliği, bu yıl ikincisi düzenlenecek olan Erciyes Zirvesi için hazırlıklara başladı.

27.05.2016 16:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kalder Kayseri Temsilciliği, bu yıl ikincisi düzenlenecek olan Erciyes Zirvesi için hazırlıklara başladı.

Erciyes Zirvesi ile ilgili olarak Kalder istişare kurulu bir araya geldi. Kayseri Sanayi Odası (KAYSO) Genel Sekreteri Nihat Molu'nun ev sahipliğinde düzenlenen toplantıda konuşan İstişare Kurulu Başkanı Sami Boydak, geçtiğimiz yıl 750 kişinin katıldığı zirveyi bu yıl Ommer Otel'de gerçekleştireceklerini söyledi. Toplantıya bu yıl daha yoğun ilgi beklediklerini belirten Sami Boydak, "Erciyes Mükemmellik Zirvesini geçen yıl ekim ayında Erciyes Üniversitesi'nin ev sahipliğinde yapmıştık. Oldukça ilgi görmüştü ve yaklaşık 750 katılımcıyı ağılamıştık. Bu yıl öngörümüz etkinliği daha çok iş dünyasına yönelik olmak üzere Ommer Otel'de düzenlemek. Genel katılıma açık olacak ve yine gerek iş dünyasından (kamu ya da özel sektör) gerekse akademisyenlerden ve öğrenci arkadaşlarımızdan yoğun katılımın olmasını bekliyoruz." dedi.

BU YIL Kİ TEMA 'DEĞİŞİM YÖNETİMİ'

Boydak, zirvenin ana teması ile ilgili olarak ise şu bilgileri verdi:

"Endüstri 4.0 gündemdeki önemli konulardan. Değişen koşullarda profesyoneller arasında kuşak çatışması ise bir başka ilginç konu. Yani X kuşağı Y kuşağını konuşuyorken neredeyse Z kuşağı diye daha genç bir kadronun dinamiklerini öğrenme gayreti içindeyiz. Tüm paydaşlara ürün ve hizmetlerle değer katma mükemmellik modelinin temel kavramlarından biri. Tüm bunları düşündüğümüzde İstişare Kurulu olarak, sempozyumun ana temasının 'Değişim Yönetimi' olabileceği kanaatindeyiz.Konu olgunlaştığında kamuoyu ile ayrıca paylaşacağız."

Toplantıya Başyazıcıoğlu Tekstil A.Ş Genel Müdürü Murat Başyazıcıoğlu, Kayserigaz Genel Müdürü Hasan Yasir Bora, Genel Müdür Yardımcısı Adem Dinçay, Kilim Mobilya A.Ş. Soft İşletmeler Müdürü Veysel Aslankaya, Boytaş A.Ş. Sistem ve İş Geliştirme Müdürü Mustafa Taşçı, Kayseri Ticaret Odası Kalite Yönetim Temsilci Muharrem Sever ve KalDer Kayseri Temsilcisi Salih Yalçın katıldı. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kalder, Erciyes Zirvesi İçin Hazırlıklara Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement