Kaldırım İşgaline Karşı Kampanya - Son Dakika
Güncel

Kaldırım İşgaline Karşı Kampanya

Kaldırım İşgaline Karşı Kampanya

Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, ilçedeki kaldırım işgaline son vermek için esnaftan destek istedi.

21.08.2014 11:50  Güncelleme: 12:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Menderes'te yaşanan kaldırım işgalinin sona ermesi için Menderes Belediyesi tarafından kampanya başlatıldı. İlçe esnafından destek isteyen zabıta ekipleri esnafa dağıttığı yazı ile kaldırımların yayaya ait olduğunu ve işgal edilerek yayaların rahat yürüyemediğini ifade etti.

Yaşanabilir Menderes

İlçede herkesin hakkını korumak için hareket ettiklerini kaydeden Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu,"Menderes'te ki bütün vatandaşlarımızın daha rahat yaşayabileceği bir kenti inşa etmek için çalışmalarımız sürüyor. Bu kapsamda kaldırımlarda da düzenleme çalışmaları gerçekleştiriyoruz. Ancak yayalara ayrılan kaldırımların değişik şekilde işgal edilmesi ve yayaların rahatça yürüyebilmelerinin engellenmesi doğru değildir. Bu yanlışın ortadan kalkması için zabıta ekiplerimiz gerekli çalışmaları yürütüyor" dedi.

Kampanya başlattık

İlçedeki kaldırım işgaline karşı cezai yaptırıma gerek kalmadan sorunun çözümü için kampanya başlattıklarını ifade eden başkan Soylu,"Kaldırımların olması gerektiği gibi yayalara ait hale getirmek için esnafımızdan destek istediğimizi bir yazıyla belirttik. Başlattığımız kampanyaya ilçe esnafımızın destek vereceğine inanıyorum. İnşallah bundan sonra kaldırımlarda işgaliye sona erecek ve vatandaşlarımız rahat şekilde kaldırımlarda hareket edebilecek" diye konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kaldırım İşgaline Karşı Kampanya - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement