Kaldırımda Yürürken Düşüp Ayağını Kırdı - Son Dakika
Güncel

Kaldırımda Yürürken Düşüp Ayağını Kırdı

Kaldırımda Yürürken Düşüp Ayağını Kırdı

Aydın'ın Söke İlçesi'nde, kaldırımda yürürken ayağı burkulup düşen 47 yaşındaki Sevinç Kılınç'ın sağ bacağı bilek hizasından kırıldı.

17.08.2015 16:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aydın'ın Söke İlçesi'nde, kaldırımda yürürken ayağı burkulup düşen 47 yaşındaki Sevinç Kılınç'ın sağ bacağı bilek hizasından kırıldı. Acı içinde yerde kıvranan Kılınç, ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Söke'de yaşayan Sevinç Kılınç, bugün saat 13.00 sıralarında alışveriş için çarşıya çıktı. Yeni Cami Mahallesi, Akasya Sokak'a geldiğinde kaldırımda yürüyen Kılınç'ın bir anda ayağı kaydı. Düşmemek için toparlanmaya çalışırken sağ ayağını burktu. Acı içinde kıvranan Kılınç'ın yardımına çevredekiler yetişti. Çevredekiler, bir yandan 112 Acil Servis'i arayıp, durumu bildirirken, bir yandan da Kılınç'ın yüzünü yıkayıp, serinleterek, sakinleştirmeye çalıştı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, Kılınç'ın bağ bacağının bilekten kırıldığını belirleyip, ilk müdaheleyi kaldırımda yaptı. Daha sonra Söke Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Kılınç'ın ayabacağı alçıya alındı. - Aydın

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kaldırımda Yürürken Düşüp Ayağını Kırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • aşikar: Çok zor allah yardımcısı olsun 45 gün yatakta maalesef 0 0 Yanıtla

Advertisement