Kaldırımlar ve Yollar Yenileniyor - Son Dakika
Yerel

Kaldırımlar ve Yollar Yenileniyor

Kaldırımlar ve Yollar Yenileniyor

Adıyaman’ın Gölbaşı Belediye Başkanı Yusuf Özdemir, Cumhuriyet Mahallesi Muhsin Yazıcıoğlu ve Karaağaç Caddelerinde kaldırım ve yol yenileme çalışmalarını başlattıklarını söyledi.

06.08.2015 14:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adıyaman'ın Gölbaşı Belediye Başkanı Yusuf Özdemir, Cumhuriyet Mahallesi Muhsin Yazıcıoğlu ve Karaağaç Caddelerinde kaldırım ve yol yenileme çalışmalarını başlattıklarını söyledi.

Belediye Başkanı Yusuf Özdemir, yaptığı açıklamada, "Belediyemiz imkanlarımız dahilinde ilçenin muhtelif yerlerinde çalışmalar yapmaktadır. Bir ekibimiz bozulan yollarda yama, bir ekibimiz bozulan kaldırımlarda düzenleme yapmakta. Bir ekibimiz ise Muhsin Yazıcıoğlu ve Karaağaç Caddelerinde kaldırım ve yol çalışması yapmaktadır. Her iki caddenin kaldırımı ve yolu yenilenecek. Ayrıca yol 4 aracın yola sığacağı şekilde genişletiliyor. Yol ve kaldırım çalışmalarında verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı halkımızdan özür diliyoruz" dedi.

Başkan Özdemir, kaldırım çalışmalarının bitiminden hemen sonra asfaltlama çalışması yapacaklarını sözlerine ekledi. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kaldırımlar ve Yollar Yenileniyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement