Kale Belediye Başkanı'ndan Eski Başkanlara Vefa - Son Dakika
Yerel

Kale Belediye Başkanı'ndan Eski Başkanlara Vefa

Kale Belediye Başkanı\'ndan Eski Başkanlara Vefa

Denizli'nin Kale Belediye Meclisi’nde alınan kararla Kale ilçesindeki iki caddeye eski başkanların isimlerin verilmesi kararlaştırıldı.

13.03.2014 17:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Denizli'nin Kale Belediye Meclisi'nde alınan kararla Kale ilçesindeki iki caddeye eski başkanların isimlerin verilmesi kararlaştırıldı.

30 Mart'ta gerçekleştirilecek olan yerel seçimler öncesi 2009-2014 yılı Kale belediye meclisi son toplantısını yaptı. Kale Belediyesi Meclis Salonunda gerçekleşen toplantıda Kale Belediye Başkanı İsmail Yarımca oturumu yönetirken, tüm meclis üyeleri hazır bulundu. Yapılan son görüşmede Kale Belediyesi Eski Belediye Başkanları Abdullah Karaayvaz ve Osman Nuri Ocak unutulmadı. Görüşmeler sonucunda Merhum Başkan Osman Nuri Ocak'ın ismi Yıldız Caddesine verilirken, Abdullah Karaayvaz'ın ismi de İstiklal Bulvarının Zübeyde Hanım Caddesi ile Ulus Caddesi arasında kalan kısmına verildi. Kale Belediye Başkanı İsmail Yarımca yaptığı açıklamada, "5 yıl boyunca belediye meclis üyelerimizde beraber Kale ilçemiz için yoğun mesai içerisinde çalıştık. Aldığımız meclis kararlarımızın yüzde 99'u oy birliği ile kabul edildi. Hiçbir zaman olumsuz olarak oturum gerçekleştirmedik. Belediye meclisimiz çalışmalarını tamamladı. Eski Belediye Başkanlarımızı unutmamak adına caddelerimizin isimlerini merhum belediye başkanlarımızın ismini verdik. Merhum Belediye Başkanımız Abdullah Karaayvaz İstiklal Bulvarının hizmete açılması için çok mücadele etti. Bundan dolayı İstiklal Bulvarımızın bir kısmının ismini Abdullah Karaayvaz Bulvarı olarak değiştirdik. Osman Nuri Ocak'da ilçemize unutulmayacak hizmetler vermiştir.Yıllarca Kalemize hizmet etmiş belediye başkanlarımızın ruhları şad, mekanları cennet olsun"dedi. - DENİZLİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kale Belediye Başkanı'ndan Eski Başkanlara Vefa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement