AK Partili Kale Belediye Başkanı Tutuklandı - Son Dakika
Güncel

AK Partili Kale Belediye Başkanı Tutuklandı

AK Partili Kale Belediye Başkanı Tutuklandı

Denizli'nin Kale İlçesi'nin AK Partili Belediye Başkanı Erkan Hayla, cinayet suçlamasıyla tutuklanarak cezaevine gönderildi.

28.08.2015 21:43  Güncelleme: 23:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Denizli'nin AK Partili Kale'de Belediye Başkanı Erkan Hayla, itfaiye eri Mehmet Ali Talay'ın katil zanlısı olduğu iddiasıyla tutuklandı.

CİNAYET SUÇLAMASIYLA İFADESİ ALINDI

Denizli'nin Kale ilçesinde son yapılan yerel seçimlerde belediye başkanı seçilen Erkan Hayla, öğle saatlerinde gözaltına alındı. Hakkında çeşitli suçlamalar bulunan Hayla, son olarak geçtiğimiz aylarda işlenen kadın zabıtanın itfaiye erini öldürdüğü olayla ilgili ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.

CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

Burada birçok soru sorulan Hayla, daha sonra savcılığa çıkarıldı. Savcılık Erkan Hayla'yı tutuklama istemi ile mahkemeye sevk ederken, mahkeme de belediye başkanını tutuklayarak cezaevine gönderdi.

ZABITA MEMURUNUN İFADESİNDE ŞOK SUÇLAMALAR

Geçen ay öldürülen itfaiye eri Mehmet Ali Talay'ın (39), katil zanlısı olarak teslim olan kadın zabıta memuru N.Z.'nin mahkemede Talay'ı başkan Hayla'nın öldürdüğünü, suçu kendisinin üstlenmesini söylediği öğrenildi. Denizli Valiliği de Hayla hakkında çalışanlardan boş kağıda imza aldığı iddiaları üzerine hakkında idari soruşturma başlattı.

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel AK Partili Kale Belediye Başkanı Tutuklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (28)

  • KİRİKKALELİ: Hayret zaten niye demediler bende anlamadim :) haa dogru ya bu ust duzey degil ondan... 100 0
  • akilli ol: Her partinin aptali var yalanci hirsiz olmayan partimi var bütün partinin aptallari bunu bilin ona gore konusun sözün kisasi calmayan yok kötünün iyisi var 34 51 Yanıtla
  • Gazi: Akp ise yapmaz çunkü sude çıkmış ak parti 62 14 Yanıtla
  • Serkan: Cinayeti o işlememiştir paralel yapmıştır deseler milyonlarca koyun inanmazsa hiç bir şey bilmiyorum 58 6 Yanıtla
  • YALÇIN: bu ak pkk lılarda herşey mubahtır ve her türlü entrika mevcuttur. ylancılık, hırsızlık ve adam öldürme ve tehdit. ak p kk ya oy yok. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !!!!!!!!!!!! 32 18 Yanıtla
  • Bilge Adam: Eskiden hirsizlardi. Simdi katilde oldular.Eee harama bir bulastin mi durmak bilmez. 38 5 Yanıtla
  • AKP li: Bunun parti ile ilgisi ne anlamadım, boşuna algı operasyonu yapmayın. Biri osursa ak partiden bileceksiniz, size çocuklar bile gülüyor artık, korkunun ecele faydası yok 1 kasımda sonunuz geldi. 9 21 Yanıtla
  • MOSAD: YOKSA BUDAMI ISID CI 26 3 Yanıtla
  • Beyinsiz gazi: Sen önce yazmayı öğren sonra küçücük beyninle yorum yapmayı denersin. 6 14
  • dost: Sen paralelci olan hainlerdenmisin onlardan isen sırt sırta görev yaptığın arkadaşını nasıl sattığınıda yaz herkes bilsin eğer pkk lı isen kansız olduğunu herkes biliyor zaten 0 0
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Orman Genel Müdürlüğü, Kütahya Orman Bölge Müdürlüğüne 5 arazöz tahsis etti
    05:34 Orman Genel Müdürlüğü, Kütahya Orman Bölge Müdürlüğüne 5 arazöz tahsis etti

    Orman Genel Müdürlüğü, Kütahya Orman Bölge Müdürlüğüne tahsis ettiği 5 arazözün Makine ve İkmal Şube Müdürlüğünce teslim alındığını bildirdi. 2024 model ve 4 ton sutaşıma kapasitesine sahip olan arazözler, orman yangınlarına daha hızlı ve etkili müdahale edebilmek amacıyla ekipler tarafından kullanılacak. Arazözlerin teslim alınması programında Bölge Müdürü Erdal Dingil, Makine ve İkmal Şube Müdürü Tuncay Yakın, Orman Yangınlarıyla Mücadele Şube Müdürü Ahmet Yavuz Helvacı ve Kütahya Orman İşletme Müdürü Mustafa Doğan gibi yetkililer hazır bulundu. Bölge Müdürü Erdal Dingil, arazözlerin bölgedeki orman yangınlarında güçlerine güç katacağını belirterek, arazözlerin bir an önce İşletme Müdürlüklerine dağıtılması talimatı verdi.

  • Banksy'nin Finsbury Park'taki Son Eseri Ziyaretçi Akınına Uğradı
    04:22 Banksy'nin Finsbury Park'taki Son Eseri Ziyaretçi Akınına Uğradı

    Dünyaca ünlü sokak sanatçısı Banksy'nin Londra'nın Finsbury Park bölgesinde yaptığı son eser, yeşil badana gibi görünüyor. Eserin Banksy'ye ait olup olmadığı tartışmaları başladı. Eserin fotoğrafları sosyal medyada paylaşıldı. İngiltere İşçi Partisi'nin eski lideri Jeremy Corbyn de eseri ziyaret etti. Eserin nasıl korunacağı henüz bilinmiyor.

  • AB, Batı Şeria'daki şiddet yanlısı İsrailli yerleşimcilere yaptırım uygulayacak
    03:23 AB, Batı Şeria'daki şiddet yanlısı İsrailli yerleşimcilere yaptırım uygulayacak

    Avrupa Birliği (AB) Dışişleri Bakanları, Batı Şeria'daki şiddet yanlısı İsrailli yerleşimcilere karşı yaptırım uygulanması konusunda anlaşmaya vardı. Yaptırımlar çerçevesinde şiddet yanlısı yerleşimcilerin AB ülkelerine girişi yasaklanacak ve mal varlıkları dondurulacak. Ayrıca Hamas için de ek yaptırım kararı alındı.

  • Milli Yol Partisi, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü için açıklama yaptı
    03:01 Milli Yol Partisi, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü için açıklama yaptı

    Milli Yol Partisi, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla bir açıklama yayınladı. Parti Sözcüsü Yunus Ekşi, zaferin milletimizin bağımsızlık direnişinin en önemli göstergelerinden biri olduğunu belirtti. Açıklamada, Çanakkale Zaferi'nde şehit düşenlerin anıldığı ve ekonomik bağımsızlığın korunması için dışa bağımlı ekonomi modelinin değiştirilmesi gerektiği vurgulandı.


Advertisement