Kalebaşı Köyünde Sıla-i Rahim Programı - Son Dakika
Güncel

Kalebaşı Köyünde Sıla-i Rahim Programı

Merkezi İstanbul'da bulunan Koyulhisar Kalebaşı Köyü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Sıla-i Rahim programı düzenledi.

03.01.2016 08:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Merkezi İstanbul'da bulunan Koyulhisar Kalebaşı Köyü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Sıla-i Rahim programı düzenledi.

Otobüslerle köyün Ardıçalan Yaylasına gelen dernek üyeleri kar üzerinde mangal yaktı. Dernek başkanı Murat Kendirli burada yaptığı konuşmada, bu yıl ilk kez sıla-i rahim programı düzenlediklerini söyledi. Programı geleneksel hale getirmek istediklerini ifade eden Kendirli, Şırnak'ın Cizre ilçesinde PKK'lı teröristlerin saldırısında yaralanan ve tedavi gördüğü GATA'da şehit olan hemşehrileri jandarma astsubay kıdemli başçavuş Sıddık Uluocak'ın evine taziye ziyaretinde bulunduktan sonra yaylaya çıktıklarını söyledi.

Amaçlarının gurbette yaşayan hemşehrileri arasındaki birlik ve beraberliği güçlendirmek olduğunu aktaran Kendirli, "Sıla-i rahim programımıza katılım inşallah artarak devam edecektir" dedi.

Kendirli, şehitler nedeniyle herhangi bir eğlence programı yapmadıklarını aktararak, vatanın bölünmez bütünlüğü için canını fedan eden asker ve polislere Allah'tan rahmet diledi.

Programa, AK Parti Koyulhisar İlçe Başkanı Tevfik Tepe ile vatandaşlar katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kalebaşı Köyünde Sıla-i Rahim Programı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement