Kaleci Mahsun Çetin'in Diyarbakır Hasreti - Son Dakika
Spor

Kaleci Mahsun Çetin'in Diyarbakır Hasreti

Kaleci Mahsun Çetin\'in Diyarbakır Hasreti

İstanbul'un çeşitli futbol kulüplerinde oynayan 18 yaşındaki kaleci Mahsun Aydın, kaleciliğini Diyarbakır'ın herhangi bir takımında devam ettirmek istiyor.

26.05.2015 20:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul'da alt yapılarda yetişen, İstanbul'un çeşitli futbol kulüplerinde oynayan 18 yaşındaki kaleci Mahsun Aydın, kaleciliğini Diyarbakır'ın herhangi bir takımında devam ettirmek istiyor.

Kaleci Mahsun Aydın. Yaptığı açıklamada, "İlkokula başladığımdan beri kalecilik yaptım ve yapıyorum. Futbolda kalecilik mevkiini çok seviyorum. Kendimi tam anlamıyla İstanbul'un alt yapı takımlarında yetiştirdim. Başarılı oldum, İstanbul'da yaş kategorilerime göre ilk kulübüm Devlet malzeme Ofisi, Acı Badem Üsküdar, Fikirtepe Dumlupınarspor. Fenerspor yoluspor. Şu anda Acı Badem Üsküdarspor kulübünde kaleciliğimi sürdürüyorum. İyi hocalar tarafından eğitildim. Bir Diyarbakırlı olarak, kentimin takımlarından birisinde oynamak istiyorum. Bu benim en büyük hedefim. Kentimde kendimi daha ispatlayıp daha üst takımlarda oynayacağıma inanıyorum. Kendime de güveniyorum. Diyarbakır hasreti çekiyorum" dedi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Spor Kaleci Mahsun Çetin'in Diyarbakır Hasreti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement