Kalem Etek Hangi Parçalarla Kombinlenir? - Son Dakika
Kadın

Kalem Etek Hangi Parçalarla Kombinlenir?

Kalem Etek Hangi Parçalarla Kombinlenir?

Kalem etekler ile denediğiniz bu stiller göz kamaştıracak.

27.03.2017 11:56  Güncelleme: 11:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İş hayatının klasik parçalarından kalem etekler bu sezonda yükselişini sürdürüyor. Kalem eteklerin üzerine giyeceğiniz parçalar konusunda kararsız kalıyorsanız size birkaç önerimiz var. Unutmayın ki kalem eteğin üzerine giyeceğiniz parçayı belirleyen en önemli etken sizin vücut tipinizdir. Kalem etekleriniz ile deneyeceğiniz bu stiller hem vücut kusurlarınızı kapatacak hem de kendi tarzınızı oluşturmaya yardımcı olacak.

Gömlek Kombini: Siyah etek beyaz gömlek en kolay ve şıklığınızı garanti eden uyumlu parçalardır. Kilo sorunu yaşayan kadınlar için kalem etek gömlek kombinini ceket ile giymek daha uygun olur.

Peplum Bluz: Eğer belinizi daha ince göstermek istiyorsanız peplum bluz kullanarak kombin oluşturmanız gerekir. Peplum üstler, kum saati görüntüsüne sahip olmanızı sağlar. Hatlarınız daha düzgün görünür.

Crop Top Bluz: Kalem etekler yüksek bel olduğundan kısa üstlerle (Crop Tops) giyilebilir. Ancak giydiğiniz parçanın dekolte oluşturmayacak şekilde çok fazla kısa olmaması gerekir.

Sweatshirt: Klasik seçimlerden hoşlanamıyorsanız günlük hayatta kullanabileceğiniz spor bir şıklık istiyorsanız sweatshirt kalem etek kombiniz tam size göre olabilir.

Akseusar Olarak Kemer Kullanın: Beliniz inceyse kalem eteklerle ince kemer kullanarak şık bir görünüm elde edebilirsiniz.




Son Dakika Kadın Kalem Etek Hangi Parçalarla Kombinlenir? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement