Kaleşnikof'un Öldüğü Gün: Yüksekova'da İki Kaleşnikof Ele Geçirildi, Bir Terörist Teslim Oldu - Son Dakika
Güncel

Kaleşnikof'un Öldüğü Gün: Yüksekova'da İki Kaleşnikof Ele Geçirildi, Bir Terörist Teslim Oldu

Kaleşnikof\'un Öldüğü Gün: Yüksekova\'da İki Kaleşnikof Ele Geçirildi, Bir Terörist Teslim Oldu

Genelkurmay Başkanlığı Hakkâri Yüksekova'da yapılan aramalarda iki Kaleşnikof piyade tüfeğinin ele geçirildiğini bildirdi.

25.12.2013 15:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Genelkurmay Başkanlığı Hakkâri Yüksekova'da yapılan aramalarda iki Kaleşnikof piyade tüfeğinin ele geçirildiğini bildirdi.

Genelkurmay Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada, 24 Aralık'ta Hakkâri İl Jandarma Komutanlığı unsurları tarafından; alınan bir duyum üzerine, Hakkâri'nin Yüksekova ilçesi Köşkönü Köyü Dağdibi Mezrasında bulunan bir evde adli makamlardan alınan müsaade ile arama yapıldığını bildirdi. Arama sonucu iki adet Kaleşnikof piyade tüfeği ile bu tüfeklere ait üç adet şarjör ve 65 adet mermi ele geçirildi. Operasyonun "ölüm makinası"nın mucidi Rus Kaleşnikof'un hayatını kaybettiğinin açıklandığı gün gerçekleşmesi raslantı oluşturdu.

-BİR TERÖRİST TESLİM OLDU-

Genelkurmay ayrıca 22 Aralık'ta Şırnak'ın Şenoba mevkii Biliç Tepe Üs Bölgesine gelen bir terör örgütü mensubunun silahsız ve teçhizatsız olarak teslim olduğunu bildirdi. Olay Uludere Cumhuriyet Savcılığına bildirildi ve adli işlemlere başlandı.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Kaleşnikof'un Öldüğü Gün: Yüksekova'da İki Kaleşnikof Ele Geçirildi, Bir Terörist Teslim Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement