Kalıcı Konutlarda AK Parti Sevgisi - Son Dakika
Yerel

Kalıcı Konutlarda AK Parti Sevgisi

Kalıcı Konutlarda AK Parti Sevgisi

AK Parti Düzce Milletvekili Adayı Ayşe Keşir, Kalıcı Konutlar Bölgesinde vatandaşlarla bir araya geldi.

04.06.2015 15:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Düzce Milletvekili Adayı Ayşe Keşir, Kalıcı Konutlar Bölgesinde vatandaşlarla bir araya geldi. Keşir, Kalıcı Konutlar bölgesine önem verdiklerini kaydetti.

Kalıcı Konutlar Bölgesinde Bahçelievler ve Çamlıevler Mahallelerinde vatandaşlarla bir araya gelen AK Parti Düzce Milletvekili adayı Ayşe Keşir, Kadın Kolları Başkanı Sebahat Uçar ve yönetim kurulu üyeleri, mahalle sakinleri tarafından coşku ile karşılandı. Kalıcı Konutlar bölgesinde yaşadıklarını sorunları ve mahallelerindeki eksiklikleri milletvekili adayı ile paylaşan vatandaşlar, sorunlarının çözülmesini istedi.

AK Parti Düzce Milletvekili adayı Ayşe Keşir, Kalıcı Konutlar Bölgesine önem verdiklerini kaydederek, "Düzce'nin bütün bölgelerinin, ilçelerinin ve mahallelerinin milletvekili olacağız. Düzce'mize hizmet etmek için bu yola girdik. Ben doğduğum topraklara hizmet etmek istiyorum. Düzce'nin her bölgesinin gelişmesi, güzelleşmesi için Ankara'da çalışacağım. Düzce için alın teri dökeceğimin sözünü veriyorum" dedi.

7 Haziran seçimlerine 3 gün kaldığını kaydeden Keşir, "Bu seçimler 2002 seçimleri kadar önemli. Sadece Düzce, Türkiye değil tüm dünya mazlumları bu seçimlerden AK Parti zaferini bekliyor. Çünkü sadece AK Parti 13 yıl içinde mazlum halkların savunucusu oldu. Biz tüm dünyaya örnek olduk. Bu büyümenin ve istikrarımızın artarak sürmesi için AK Partiye ihtiyacımız var. AK Partinin iktidar olması için de sizlerin desteğine ihtiyacımız var" ifadelerinde bulundu.

AK Parti Düzce Milletvekili adayı Ayşe Keşir'e büyük ilgi gösterilirken taleplerin yerine getirileceğinin de sözü verildi. - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kalıcı Konutlarda AK Parti Sevgisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement