Kalın, " Gazetecilere Yüzde 40 İndirim Yapacağız" - Son Dakika
Yerel

Kalın, " Gazetecilere Yüzde 40 İndirim Yapacağız"

Kalın, " Gazetecilere Yüzde 40 İndirim Yapacağız"

Silifke turizminin önemli isimlerinden Turizmci Ali Kalın, yeni açtıkları otelin hayırlı olması ziyaretinde bulunan GAP Gazeteciler Birliği heyetine 15 Eylül’e kadar, gazetecilere yüzde 40 indirim sağlayacaklarını söyledi.

01.08.2016 10:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Silifke turizminin önemli isimlerinden Turizmci Ali Kalın, yeni açtıkları otelin hayırlı olması ziyaretinde bulunan GAP Gazeteciler Birliği heyetine 15 Eylül'e kadar, gazetecilere yüzde 40 indirim sağlayacaklarını söyledi.

GAP Gazeteciler Birliği Genel Başkan Zeynel Abidin Kıymaz, otelin hizmete girmesi nedeniyle hayırlı olsun ziyaretine geldi. GAP Gazeteciler Birliği Genel Başkan Zeynel Abidin Kıymaz, "Her türlü karmaşa seçim atmosferi ve Rusya ambargosuna rağmen yatırımdan vazgeçmeyip 4 yıldız Marpessa Oteli tamamlayıp hizmete sunan Ali Kalın beyi tebrik ediyoruz. Cesur yerli yatırımcıları desteklemek lazım morallerini yüksek tutmak lazım. Malumunuz son bir yılda iki genel seçim yaşadık Ahmet Davutoğlu hükumeti istifası derken MHP olağanüstü Tüzük kurultayı ve hepimizi derinden sarsan üzen 15 Temmuz darbesi. Gazeteci meslektaşlarımız bu bir yılda izin kullanmadılar oradan oraya koştular ve darbe surecinde de hepimizi gururlandıran tavırlarıyla her türlü takdiri hak etti. Meslektaşlarımızın cemiyet üyelerimizin dinlenmeye her zamankinden daha fazla ihtiyaçları var. Marpessa otelde dinlenmek için her turlu altyapı var Ali beyden çoğunluğu GAP Bölgesinde görev yapan basın mensubu gazeteci üyelerimizin indirimli olarak bu tesislerden yararlandırılmasını istiyoruz" dedi. Kıymaz, GAP Gazeteciler Birliği'nin üyelerinin Adıyaman, Kilis, Gaziantep, Şanlıurfa, Mardin, Malatya, Batman başta olmak üzere Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgesinde örgütlenmiş bir meslek kuruluşu olduğunu sözlerine ekledi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden otel işletmecisi Ali Kalın, 15 Temmuz darbe surecinde darbenin bastırılması çalışmasında Türk basınının katkısı asla inkar edilemeyeceğini ifade ederek, "GAP Gazeteciler birliği heyetinin Silifkemize ilgisinden memnuniyet duyuyoruz. Zaten bölgemizdeki tesislere çoğunlukla Doğu ve Güneydoğu Anadolu'dan vatandaşlarımız geliyor. Ağustos-Eylül döneminde tesisimize gelecek GAP Gazeteciler birliği üyelerine yüzde 40 indirim sağlayacağız. Gazeteciler zaten kamu hizmeti görüyor onlara bu indirimi seve seve yaparız" dedi. Daha sonra tesisi gezerek bilgiler alan heyet tesiste hatıra resmi verdiler" diye konuştu. - KİLİS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kalın, ' Gazetecilere Yüzde 40 İndirim Yapacağız' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte
    18 Mar Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte

    Solana'nın yerel kripto para birimi SOL ve meme tabanlı kripto para birimi The Book of Meme (BOME), kripto para piyasasında ve sosyal medyada dikkat çekici performanslar sergileyerek büyük ilgi görüyor. SOL'un fiyatı son yedi gün içinde yüzde 45 artarak 200 dolar seviyesini aşarken, BOME de piyasaya sürülmesinden bu yana yüzde 82 değer kazandı. Solana'nın yarattığı hareketlilik, DeFi ekosistemine olan ilginin artmasıyla da paralellik gösteriyor.

  • Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım
    18 Mar Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adayı Gökhan Zan, partinin adaylığını geri çekmesiyle ilgili konuştu. Parti açıklamasının yasal ve siyasal karşılığı olmadığını belirten zan, şantaj ve tehditlere boyun eğmeyeceğini vurguladı.

  • TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş
    18 Mar TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adaylığını geri çektiği Gökhan Zan "Tehdit ve şantaja maruz kaldım" ifadelerini kullanırken kamuoyu bomba bir iddiayla sarsıldı. Zan'ın bir aracı üzerinden adaylıktan çekilmemesi karşılığında AK Parti'den 5 milyon dolar talep ettiği, ikinci bir görüşmede ise TRT spor yorumculuğu talep ettiği öne sürüldü. Söz konusu iki pazarlığın kayıtlarına erişen TİP'in de Gökhan Zan ile ilgili böyle bir karar aldığı ifade ediliyor.

  • Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı
    18 Mar Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı

    Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne üç balistik füze fırlattığını açıkladı. Füzelerin yaklaşık 300 kilometre mesafe katederek Japon Denizi'ne düştüğü belirtildi. Denemeler, Kore Yarımadası'nda barışı ve istikrarı tehdit ettiği gerekçesiyle şiddetle kınandı. Japonya Başbakanı, füze denemelerini Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi kararlarını ihlal olarak nitelendirdi.


Advertisement