Kaliteli canlı müzik için sizi Kulis'e alalım! - Son Dakika
Güncel

Kaliteli canlı müzik için sizi Kulis'e alalım!

Kaliteli canlı müzik dinlemek isteyenlerin Bebek'teki adresi Kulis, Mayıs ayında da birbirinden önemli performanslara ev sahipliği yapacak.

09.05.2016 17:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Can Algeç'ten Şeyla Halis'e, Hediye'den Circus'a birçok ünlü sanatçı ve grup Kulis'te müzikseverlerle buluşacak.

Bebek'in en yeni eğlence mekanı Kulis'in Mayıs ayında programı yine dopdolu! Bundan sonra her salı Kulis, Türkçe Pop/Rock Nostalji Geceleri ile sizi müzik dünyasında keyifli bir yolculuğa çıkaracak. 10 Mayıs akşamı İzzet Öz'ün ev sahipliğinde gerçekleşecek gecede, Ajda Pekkan'dan Barış Manço'ya, Füsun Önal'dan Ayten Alpman'a efsanevi isimlerinin unutulmaz şarkılarıyla nefis bir müzik ziyafeti yaşanacak!

Tiyatro sahnelerinden ve televizyon dizilerinden tanıdığımız, sevdiğimiz ve takip ettiğimiz Şeyla Halis şimdi de sesi ile müzikseverlerle buluşuyor. Sevdiğiniz şarkıları Şeyla Halis'ten dinlemek ve muhteşem bir gece geçirmek için 11 Mayıs akşamı Kulis'e davetlisiniz.

13 Mayıs Cuma akşamı, Can Algeç, Kulis sahnesinde herkesi müziğine hayran bırakacak. "Kurtlar Vadisi", "Yabancı Damat" başta olmak üzere birçok dizinin ve "Anlat İstanbul" filminin müzik yapımlarında Gökhan Kırdar ile çalışan, Ajda Pekkan'ın "Cool Kadın" ve "Vitrin" parçalarını besteleyen Can Algeç, kendi şarkıları ve sevdiği isimlerin iz bırakan parçalarıyla kulaklarınızın pasını silecek.

Bundan iki yıl önce "Sildim Adını" albümü ile profesyonel müzik yolculuğuna adım atan ve 2015 yılında "Al Yanına" adlı single çalışmasıyla adını duyuran Hediye, 14 Mayıs tarihinde Kulis'te sizleri müziğine hayran bırakacak.

Kulis, 20 Mayıs Cuma akşamı, yaklaşık beş yıllık aradan sonra "Yana Yana" albümüyle müzikseverlerin karşısına çıkan Mehtap Meral'i ağırlıyor. Yeni albümünün ilk konserini Kulis sahnesinde gerçekleştirecek olan Meral, romantik ve güçlü sözlerle bezediği şarkılarıyla misafirlerine unutulmaz bir gece yaşatacak.

Yaklaşık 17 yıldır birbirinden hareketli pop ve rock cover'larını müzik tutkunlarıyla buluşturan Circus 21 Mayıs'ta Kulis'te sahne alacak. Circus'un eşsiz performansını dinlemek ve doyasıya eğlenmek için saat 23.00'te Kulis'te buluşalım.

Müzikle ilgilenmeye erken yaşta başlayan ardından Soner Arıca, Mehmet- Hamdi Akatay ve Melih Kibar gibi müzik piyasasının önde gelen isimleriyle çalışan Zeynep Sağdaş, 27 Mayıs Cuma akşamı Kulis sahnesinde olacak. 2006 yılının Ocak ayında Can Bener ile çalışırken yazdığı "Yarım Kalanlara Rağmen" adlı şarkısıyla internette 20 milyondan fazla dinlenen Sağdaş, birbirinden güzel şarkılarını Kulis'te seslendirecek.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kaliteli canlı müzik için sizi Kulis'e alalım! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement