Kalkan: "2023 Hedeflerine Ulaşmak İçin 'Evet' Diyeceğiz" - Son Dakika
Yerel

Kalkan: "2023 Hedeflerine Ulaşmak İçin 'Evet' Diyeceğiz"

Kalkan: "2023 Hedeflerine Ulaşmak İçin \'Evet\' Diyeceğiz"

Hatay’ın Yayladağı İlçe Belediye Başkanı Mehmet Kalkan, "Hayırcıların Türkiye düşmanları ile bir arada olması zaten neden ’evet’ dememiz gerektiğinin açık gerekçesidir" dedi.

07.03.2017 10:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hatay'ın Yayladağı İlçe Belediye Başkanı Mehmet Kalkan, "Hayırcıların Türkiye düşmanları ile bir arada olması zaten neden 'evet' dememiz gerektiğinin açık gerekçesidir" dedi.

Başkan Kalkan, AK Parti Yayladağı İlçe Teşkilatıyla beraber referandum çalışması kapsamında Hisarcık Mahallesi'nde vatandaşlar ile buluştu. Çakı ve Karaköse mahallelerinde de halkla biraraya gelerek yeni anayasa ve referandum hakkında bilgi veren Kalkan, "2002 yılından bu yana Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde, AK Parti'ye, Cumhurbaşkanımıza verdiğiniz desteği biliyoruz ve bu desteğinizin 16 Nisan tarihinde yapılacak olan halk oylamasında da artarak devam edeceğini şimdiden görüyorum. Allah hepinizden razı olsun. Türklerin 1071'den bu yana bu coğrafyada olmasını hazmedemeyen Haçlının yeni oyun ve planlarla karşımıza çıktığını hep beraber yaşıyor ve görüyoruz. İnşallah 16 Nisan tarihinde bütün planlarını, sandıkları 'evet' ile doldurarak ters yüz edecek, büyük Türkiye'nin önündeki bütün engelleri ortadan kaldıracağız. Hayırcıların Türkiye düşmanları ile bir arada olması zaten neden 'evet' dememiz gerektiğinin açık gerekçesidir" dedi.

Her kapıyı tek tek çalacaklarını dile getiren Kalkan şöyle devam etti:

"Bu aziz millete kimse pranga vuramayacak, bölgesinde hızla büyüyen ülkemizin ilerleyişini kimse durduramayacak. Bu bir rejim değişikliği değil sistem değişikliğidir. Malumunuz koalisyon dönemlerini hemen hepimiz yaşadık ve hatırlıyoruz. Gelinen süreçte sizlerin desteğinize daha çok ihtiyacımız var. Bir daha öyle dönemler yaşamamak ve 2023 hedeflerine ulaşmak için sonuna kadar evet diyeceğiz." - HATAY

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kalkan: '2023 Hedeflerine Ulaşmak İçin 'Evet' Diyeceğiz' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement