Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz Maden ve Kovancılar İlçesini Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz Maden ve Kovancılar İlçesini Ziyaret Etti

Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz Maden ve Kovancılar İlçesini Ziyaret Etti

Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz Elazığ'ın Maden,Kovancılar İlçesi ile , Akçakiraz ve Yazıkonak Beldeleri'ni ziyaret ederek belediye başkan adaylarına destek istedi.

25.03.2014 09:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz Elazığ'ın Maden, Kovancılar İlçesi ile, Akçakiraz ve Yazıkonak Beldeleri'ni ziyaret ederek belediye başkan adaylarına destek istedi.

Siirt'te çeşitli programlara katılan Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, Bingöl'e giderken Elazığ'ada uğradı. Elazığ'da ilk önce Maden İlçesini, ardından Akçakiraz ile Yazıkonak Beldelerini ziyaret eden Yılmaz, Kovancılar İlçesi Seçim Koordinasyon merkezine geldi. Bakan Yılmaz'a AK Parti İl Başkanı Ejder Açıkkapı, Milletvekili Zülfü Demirbağ eşlik etti. Bakan Yılmaz konuşmasında Başbakan'ı ne Kovancılar'ın, ne Maden'in nede Elazığ ve Türkiye'nin yedirtmeyeceğini belirtti.

AK Parti'nin şuana kadar her seçimde oyunu arttırarak iktidara geldiğini ifade eden Bakan Yılmaz, " Bunun sebebi yapacağımız işlerin sözünü vermek ve yerine getirmektir. Biz başkaları gibi yapamayacağımız sözleri vermiyoruz. AK Parti güven veren bir politika ile aldatmadığı için her zaman oyunu arttırarak bugünlere geldi. Biz icraat ve hizmet partisiyiz. Son zamanlarda Türkiye'nin istikrarına ve Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik saldırılar var. Birileri istikrarı bozmaya ve Türkiye'nin önün kesmeye çalışıyor. İnanıyorum ki 30 Mart'taki seçimlerde bu tuzakların tamamı bozulacak. Bu seçim farklı bir seçim, atacağımız her oy başbakanımızın başını dünyada dik edecek" dedi.

Ziyaretlerinde belediye başkan adaylarına destek isteyen Bakan Yılmaz, Bingöl'e gitti. - ELAZIĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz Maden ve Kovancılar İlçesini Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement