Kalkınma Bakanı Yılmaz Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Kalkınma Bakanı Yılmaz Açıklaması

Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, AK Parti'nin rotasını milletin çizdiği bir parti olduğunu belirterek, "AK Parti millete efendilik yapan bir parti değil, millete hizmetkarlık yapan bir partidir" dedi.

25.05.2015 23:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, AK Parti'nin rotasını milletin çizdiği bir parti olduğunu belirterek, "AK Parti millete efendilik yapan bir parti değil, millete hizmetkarlık yapan bir partidir" dedi.

Elazığ Belediyesi tarafından, kent merkezi girişinde 180 dönüm arazi üzerinde yapımı tamamlanan yaşam merkezinin açılışına katılan Yılmaz, emeği geçenlere teşekkür etti.

AK Parti belediyeciliğinin çok farklı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın belediye başkanlığı döneminde başlayan bir anlayış olduğunu söyleyen Yılmaz, "AK Parti, milletin rotasını çizdiği, millete efendilik yapan değil, hizmetkarlık yapan bir partidir. Bunu Elazığ'da görüyoruz" diye konuştu.

Yapılan hizmetlerin altında, merkezi idare ile yerel yönetimlerin el ele vermesinin yattığını anlatan Yılmaz, "Bu hizmetlerin altında AK Parti'nin siyaset ve hizmet anlayışı, samimiyet ve çok çalışmak var. Başka partiler gibi slogan siyaseti, ideolojik siyaset yapmıyoruz. Başka partiler gibi laf üstüne laf koymuyoruz, taş üstüne taş koyuyoruz" ifadelerini kullandı.

"AK Parti istikrar ve güven getirdi"

AK Parti döneminde hastaneleri birleştirdiklerini, ilaç kuyruklarına son verdiklerini, eğitime ve üniversitelere yatırımlar yaptıklarını belirten Yılmaz, şunları kaydetti:

"Bu dönemde Doğu'da, Güneydoğu'da geçmişte hayal bile edilemeyecek hizmetler yaptık. Terminal binaları, havalimanları, birçok hizmete imza attık. Bunları nasıl yaptık biliyor musunuz? Eskiden istikrarsız yönetimler, koalisyon hükümetleri vardı. Her parti bir tarafa çekiştiriyordu. AK Parti ile bunlar son buldu, AK Parti istikrar ve güven getirdi. Eski siyaset anlayışında söylediklerini yapmadılar, siyasete olan güveni zedelediler. AK Parti olarak biz bunu değiştirdik, yeni bir siyaset anlayışı getirdik. Bu siyaset anlayışı, samimiyete, aldatmamaya, halka gerçek anlamda hizmet etmeye dayalıdır. Biz yapamayacağımız şeyi söylemedik, söylediğimiz şeyleri de yaptık."

"Asıl amaçları Türkiye'nin istikrarını bozmak"

Diğer partilerin AK Parti'ye karşı cephe oluşturduğunu vurgulayan Yılmaz, "CHP, MHP, HDP, paralel, dikdörtgen ne derseniz, hepsi bir araya geldiler. Adeta yedi düvele karşı AK Parti var. İçeride, dışarıda iş birliği yaparak AK Parti'yi güçten düşürmeye çalışıyorlar. Aslında amaçları AK Parti değil, asıl amaçları Türkiye'nin istikrarını bozmak" dedi.

Çözüm süreci, ekonomik büyüme ve dış politikada onurlu ve güçlü bir Türkiye için güçlü ve istikrarlı bir hükümete ihtiyaç olduğunu belirten Yılmaz, Türkiye'yi sevmeyenlerin AK Parti'yi güçten düşürmeye çalıştıklarını kaydetti.

Programa, Eski Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Elazığ Valisi Murat Zorluoğlu, Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, diğer yetkililer ile vatandaşlar katıldı.

AK Parti İstanbul 3. bölge milletvekili adayı Uğur Işılak'ın konser verdiği programda, Elazığ Belediyesi Mehter Takımı dinletisi ile müzik eşliğinde su dansı ve havai fişek gösterisi yapıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kalkınma Bakanı Yılmaz Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement