Kalleş Pusuda Yürekleri Yakan Detay - Son Dakika
Güncel

Kalleş Pusuda Yürekleri Yakan Detay

Kalleş Pusuda Yürekleri Yakan Detay

Türkiye şehidini uğurladı

30.10.2014 20:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Diyarbakır'da maskeli iki kişinin kalleş silahlı saldırısı sonucu şehit olan Hava Astsubay Üstçavuş Nejdet Aydoğdu'nun cenazesi askeri uçakla Samsun'a getirildi. Buradan da askeri helikopter ile memleketi Ordu'nun Ünye İlçesi'ne gönderildi.

YÜREK BURKAN DETAY

Şehit astsubayın geçen 15 Haziran'da evlendiği bankacı eşi Esra Aydoğdu ile pazar alışverişinde yaşadıkları son diyalog ise yürek burktu. İddiaya göre pazar alışverişlerini tamamlayan Aydoğdu çifti pazardan çıkarken, meyve tezgahı üzerinde bulunan meyveyi gören 2.5 aylık hamile Esra Aydoğdu eşine canının çektiğini söyledi. Tezgaha geri dönen çift meyve aldığı sırada, arkadan yaklaşan saldırganlar Astsubay Aydoğdu'nun başına tabancayla ateş etti. Ağır yaralanan Aydoğdu, kaldırıldığı hastanede şehit oldu.

Diyarbakır'ın Bağlar İlçesi'ndeki semt pazarında eşi Esra Aydoğdu ile birlikte alışveriş yaparken yüzü maskeli iki kişinin silahlı saldırısına uğrayan ve tedavi gördüğü hastanede şehit olan 25 yaşındaki Hava Astsubay Üstçavuş Nejdet Aydoğdu için Diyarbakır Muharip Hava Kuvveti ve Hava Füze Savunma Komutanlığında tören düzenlendi. Törene şehidin ailesi, Vali Hüseyin Aksoy, Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Akın Öztürk, Muharip Hava Kuvveti ve Hava Füze Savunma Komutanı Orgeneral Abidin Ünal, Emniyet Genel Müdürlüğü İstihbarat Daire Başkanı Engin Dinç, Terörle Mücadele Daire Başkanı Turgut Aslan, Askeri erkan, şehidin görev arkadaşları katıldı.

Kaynak: AA - AkHaber.com

Son Dakika Güncel Kalleş Pusuda Yürekleri Yakan Detay - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement