Kalp Krizi Geçirdi, Ambulans Helikoptere El Sallayarak Gitti - Son Dakika
Güncel

Kalp Krizi Geçirdi, Ambulans Helikoptere El Sallayarak Gitti

Kalp Krizi Geçirdi, Ambulans Helikoptere El Sallayarak Gitti

BURSA'nın Orhangazi ilçesinde yaşayan ve ikinci kez kalp krizi geçiren 57 yaşındaki Ümit Ayna, tedavi gördüğü hastaneden Bursa'ya ambulans helikopterle sevk edildi.

11.10.2014 12:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

BURSA'nın Orhangazi ilçesinde yaşayan ve ikinci kez kalp krizi geçiren 57 yaşındaki Ümit Ayna, tedavi gördüğü hastaneden Bursa'ya ambulans helikopterle sevk edildi. Hayatında ilk kez hava aracına binen Ayna, kendisini getiren sağlık personeline teşekkür için sedye üzerinde bir süre el salladı.

Orhangazi- Yalova yolu üzerinde bulunan Olukludere mevkiinde yaşayan işçi emeklisi Ümit Ayna, ikinci kez kalp krizi geçirince Orhangazi Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Doktorlar hayati tehlikesi bulunan Ümit Ayna'yı, zaman kaybetmeden anjiyosunun çekilmesi için Bursa'ya hava ambulansı ile sevk etti. Evli ve 4 çocuk babası Ümit Ayna, ambulans ile Orhangazi Devlet Hastanesi'ne getirilip burada bekletilen ambulans helikoptere sedye ile taşındı. Doktorların kesinlikle hareket etmesini istemediği Ümit Ayna, kendisini getiren sağlık personeline ambulans helikoptere binene kadar yapılan tüm uyarılara rağmen teşekkür etmek için el salladı. Hayatında ilk kez hava aracına bindiğini söyleyen Ayna, "Çok heycanlandım. Benim o halimi gören bazı arkadaşlarım, 'Ümit tatile değil hastaneye gidiyorsun' diyerek uyardı ama onlara teşekkür etmek zorundaydım" dedi. Yapılan anjiyonun ardından bir süre müşahede altında tutulan Ümit Ayna daha sonra taburcu edildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kalp Krizi Geçirdi, Ambulans Helikoptere El Sallayarak Gitti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement