Kalp Krizi Geçiren Dağcı Öldü - Son Dakika
Yerel

Kalp Krizi Geçiren Dağcı Öldü

Honaz ilçesindeki Honaz Dağı'na tırmanmaya çalışan 1 dağcı kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti.

05.04.2015 17:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Honaz ilçesindeki Honaz Dağı'na tırmanmaya çalışan 1 dağcı kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti.

Alınan bilgiye göre, Denizli Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü (DENDAK), çevre illerden gelen dağcılık kulüplerinin katılımıyla 2 bin 571 metre yükseklikteki Honaz Dağı'na yürüyüş etkinliği düzenlendi.

Aydınlar mahallesinden sabah saatlerinde tırmanışa geçen 150 dağcı arasındaki 45 yaşındaki Okan Uysal, Gölcük mevkine gelindiğinde aniden fenalaştı. Grupta bulunan iki doktor Uysal'a ilk müdahaleyi yapıp durumu sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen hava ambulansındaki sağlık ekibi, Uysal'ın öldüğünü tespit etti.

İzmir 9 Eylül Dağcılık ve Doğa Sporlar Kulübü üyesi olduğu öğrenilen Okan Uysal'ın cenazesi hava ambulansı ile Pamukkale Üniversitesi Hastanesi morguna kaldırıldı.

Uysal'ın hayatını kaybetmesi nedeniyle etkinliğe katılan dağcılık kulübü üyelerinin yürüyüşe son verdikleri ve inişe geçtikleri, bu sırada bir kadın dağcının da ayak bileğinden yaralandığı bildirildi.

Etkinliğe katılanlar arasındaki Hüseyin Turan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, tırmanışa geçtikleri sırada bir arkadaşlarının öldüğü bilgisi üzerine tırmanışı iptal ettiklerini söyledi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kalp Krizi Geçiren Dağcı Öldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement