Kalp Krizi Geçiren Mahkum Öldü - Son Dakika
Güncel

Kalp Krizi Geçiren Mahkum Öldü

Kalp Krizi Geçiren Mahkum Öldü

Antalya'nın Alanya İlçesi L Tipi Kapalı ve Açık Ceza İnfaz Kurumu'nda 'hürriyeti tahdit' suçundan hükümlü bulunan 38 yaşındaki Adem Erdoğan, 4 gün önce kalp krizi geçirdi.

15.03.2015 14:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya'nın Alanya İlçesi L Tipi Kapalı ve Açık Ceza İnfaz Kurumu'nda 'hürriyeti tahdit' suçundan hükümlü bulunan 38 yaşındaki Adem Erdoğan, 4 gün önce kalp krizi geçirdi. Erdoğan, tedavi gördüğü Alanya Devlet Hastanesi'nde bu sabah yaşamını yitirdi.

Alanya'da 2004 yılından beri 'hürriyeti tahdit' suçundan hükümlü bulunan Adem Erdoğan, 11 Mart çarşamba gecesi cezaevinin açık bölümünde rahatsızlanarak Alanya Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Kalp krizi geçirdiği tespit edilen Erdoğan, hastanenin yoğun bakım ünitesinde tedaviye alındı. Aynı zamanda gribal enfeksiyon da geçirdiği belirlenen Erdoğan, akciğer ve kalp yetmezliği sonucu bu sabah yaşamını yitirdi. Cezaevinden tahliyesine 8 ay kala ölen Erdoğan'ın cenazesi, ağabeyi Süleyman Erdoğan ve akrabaları tarafından hastaneden alınarak defnedilmek üzere Türkler Mahallesi'ne götürüldü.

Diğer yandan, Alanya L Tipi Kapalı ve Açık Ceza İnfaz Kurumu'nda son günlerde gribal enfeksiyon şikayetlerinin artması nedeniyle yaşanan domuz gribi paniği üzerine aralarında Adem Erdoğan'ın da bulunduğu bir grup hükümlü ve tutukludan alınan kan örneği tahlil için Ankara Hıfzısıhha'ya gönderildi. - Antalya

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kalp Krizi Geçiren Mahkum Öldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement