Kalp Krizi Geçiren Öğrenci Gözyaşları Arasında Toprağa Verildi - Son Dakika
Güncel

Kalp Krizi Geçiren Öğrenci Gözyaşları Arasında Toprağa Verildi

Hatay’ın Kırıkhan ilçesinde okuduğu lisede kalp krizi geçiren 17 yaşındaki öğrenci gözyaşlarıyla toprağa verildi.

19.03.2016 12:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hatay'ın Kırıkhan ilçesinde okuduğu lisede kalp krizi geçiren 17 yaşındaki öğrenci gözyaşlarıyla toprağa verildi.

Kırıkhan Naim Atakaş Anadolu Lisesi öğrencisi Cemre Nur Kaya, okulun bahçesinde beden eğitimi dersinde arkadaşlarının voleybol maçını izlerken geçirdiği kalp krizi sonucu hayata veda ederken, gözyaşları arasında toprağa verildi.

Cemre Nur Kaya'nın cenazesi sabah Alparslan mahallesindeki evine getirildi. Burada Annesi Emine ve abisi İsmail Kaya, komşuları, okul öğretmenleri ve öğrenci arkadaşları gözyaşlarına boğulurken, tabutunun üzerine gelinlik kondu.

Daha sonra Şeyh Süleymaniye Camiine getirilen Cemre Nur Kaya'nın cenazesi burada kılınan cenaze namazının ardından Kırıkhan Asri mezarlığında gözyaşları arasında toprağa verildi.

Cenaze törenine, Kırıkhan Kaymakamı Hasan Gözen, İl Milli Eğitim Müdürü Kemal Karahan, Kırıkhan Belediye Başkan Vekili Necati Doğan, Kırıkhan İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili İsmail Sarı, Naim Atakaş Anadolu Lisesi Müdürü Mutlu Anlar, okul öğretmenleri, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı. - HATAY

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kalp Krizi Geçiren Öğrenci Gözyaşları Arasında Toprağa Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Malazgirt'te doğal otlar tezgahlarda satışa sunuluyor
    21:44 Malazgirt'te doğal otlar tezgahlarda satışa sunuluyor

    Muş'un Malazgirt ilçesinde baharın gelişiyle dağlarda yeşeren uçkun, mantar, kenger ve sirmo gibi doğal otlar toplanarak tezgahlarda satılıyor. Vatandaşlar, bu işi yaparak aile bütçelerine katkı sağlıyor. Karların erimesiyle dağlarda çıkan şifalı bitkilerin destesi 50, mantarın kilosu ise 350 liradan satılıyor.

  • Hazine iddiası jandarma ve emniyet ekiplerini alarma geçirdi
    21:37 Hazine iddiası jandarma ve emniyet ekiplerini alarma geçirdi

    Van'ın İpekyolu ilçesinde define avcılarının kazı yaptığı ihbarı üzerine olay yerine giden jandarma ve emniyet personeli, mühimmat ele geçirdi. Jandarma ve emniyet ekipleri, kazı alanında güvenlik önlemi alarak çalışma başlattı ve mühimmatı ele geçirdi. Olaya ilişkin soruşturma devam ediyor.


Advertisement