Kalp Krizi Ölümleriyle Üzen Ünlü İsimler - Son Dakika
Güncel

Kalp Krizi Ölümleriyle Üzen Ünlü İsimler

Kimini sahnede kimini ise filelerle buluşturduğu gollerle tanıdık.

21.01.2016 12:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kimini sahnede kimini ise filelerle buluşturduğu gollerle tanıdık. Bazen meclis kürsülerinden bazense başarılı iş yaşantılarıyla hayatın her alanında karşımıza çıktılar. Ortak kaderleri ise kalp krizi geçirerek yaşama veda etmeleri oldu. Son olarak iş dünyasının yakından tanıdığı Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç'da geçirdiği kalp krizi sonucu hayata gözlerini yuman ünlü simalardan oldu. İşte son 5 yılda Türkiye ve Dünyadan kalpleriyle kayan yıldızlar.

7 Aralık 2019: Oynadığı sayısız oyunla özellikle tiyatro severlerin yakından tanıdığı Devlet Tiyatrosu sanatçısı 42 yaşındaki Halil Ayan, 'İstibdat Kumpanyası' adlı oyun sırasında sahnede fenalaşarak hastaneye kaldırılmış ancak kalp tüm müdahalelere karşın kurtarılamamıştı.

27 Eylül 2009: Kurtlar Vadisi başta olmak üzere bir çok dizide rol alan Nihat Nikerel, Balmumcu'daki evinde geçirdiği kalp krizi sonucunda hayıtını kaybetti. Aynalı Tahir, Süper Baba, Sıcak Saatler, İpsiz Recep gibi dizilerde rol alan Nikerel'in ölümü izleyicileri üzmüştü.

7 Ocak 2012: Kendine özü tavırları ile bilinen Sanatçı Azer Bülbül de Antalya'da kaldığı otel odasında kalp krizi geçirerek hayatını yitiren isimler arasında

5 Eylül 2012 yılında Eskişehirsporun başarılı futbolcusu Ediz Bahtiyaroğlu, geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. 26 yaşındaki genç futbolcunun ölümü camiayı hüzne boğdu.

24 Kasım 2012: Türkiye'nin tanınmış ressamlarından Nadir Temiztürk, Kastamonu'da geçirdiği kalp krizi sonrası hayatını kaybetti.

14 Haziran 2015: Ünlü tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu Sümer Tilmaç (67), Sedat Peker'in Esma Sultan Yalısı'ndaki düğünü sırasında geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

8 Ağustos 2015: Ajda Pekkan başta olmak üzere, Gülben Ergen ve Hande Yener gibi birçok ünlü ismin şan hocalığının yapan opera sanatçısı Erdem Siyavuşgil vefat etti.

22 Ocak 2015: ünlü Rus tenisçi Violetta Degtiareva, 23 yaşında kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

12 Mart 2015: Türk pop müziğinin en ünlü isimlerinden 79 yaşındaki Erol Büyükburç' da Etiler'deki evinde ölü bulundu. Kalp ve şeker hastalığı bulunan ünlü sanatçının kalp krizi sonucu ölmüş olabileceği belirtildi.

2 Mayıs 2015: Dünyanın ve 20. yüzyılın en iyi dansçılarından biri olarak gösterilen Rus balerin Maya Plisetskaya 89 yaşında hayatını kaybetti. Çaykovski'nin 'Kuğu Gölü' adlı balesinde sergilediği unutulmaz performansı sebebiyle 'ölümsüz kuğu' olarak anılan Bolşoy balerini Maya Plisetskaya Almanya'da geçirdiği kalp krizi sonrası hayata gözlerini yumdu.

17 Kasım 2015: Türk televizyonlarının ünlü Aktörü ve komedyeni Atilla Arcan, kalp krizisonucu hayatını kaybetti.

31 Aralık 2015: Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın, Suudi Arabistan gezisini izleyen ekipte yer alan Yeni Akit Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hasan Karakaya, gezinin son durağı olan Medine'de, kaldığı otelde yaşamını yitirdi. İlk müdahaleyi otelde, Cumhurbaşkanlığı sağlık ekipleri yaptı.

7 Ocak 2016 Sinema ve dizi oyuncusu Remzi Evren (58), Üsküdar'daki evinde hayatını kaybetti. Evren'in KOAH hastası olduğu ve uykusunda kalp krizi geçirdiği öğrenildi.

14 Ocak 2016: Erzurumspor eski Başkanlarından, iş adamı Kıyasettin Yüksel geçirdiği ani kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kalp Krizi Ölümleriyle Üzen Ünlü İsimler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement