Kalp Krizinden Ölen Polisin Cenazesi Kırıkkale'ye Gönderildi - Son Dakika
Güncel

Kalp Krizinden Ölen Polisin Cenazesi Kırıkkale'ye Gönderildi

Kalp Krizinden Ölen Polisin Cenazesi Kırıkkale\'ye Gönderildi

Şanlıurfa'da, kalp krizi geçiren ve 1 aydır tedavi gördüğü hastanede dün gece hayatını kaybeden Valilik Protokol Müdürü 48 yaşındaki polis memuru Yaşar Kuzu'nun cenazesi, düzenlenen törenle toprağa verilmek üzere memleketine uğurlandı.

20.11.2014 12:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şanlıurfa'da, kalp krizi geçiren ve 1 aydır tedavi gördüğü hastanede dün gece hayatını kaybeden Valilik Protokol Müdürü 48 yaşındaki polis memuru Yaşar Kuzu'nun cenazesi, düzenlenen törenle toprağa verilmek üzere memleketine uğurlandı.

Hayatını kaybeden polis memuru Yaşar Kuzu için Protokol Müdürü olarak görev yaptığı Şanlıurfa Valiliği bahçesinde tören düzenlendi. Törene Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük, Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, Emniyet Müdürü Eyyüp Pınarbaşı, İl Jandarma Komutanı Albay Selman Kömürcü, ölen polisin annesi Sultan, eşi Serpil, çocukları Oğuzhan ve Bilgehan Kuzu ile meslektaşları katıldı. İl Müftüsü İhsan Açık tarafından okunan duaların ardından Kuzu'nun Türk bayrağına sarılı tabutu, meslektaşlarının omuzlarında cenaze aracına konuldu. Cenazenin götürülüşü sırasında Vali Yardımcısı Aylin Kırcı Duman ile polis Kuzu'nun yakınları gözyaşlarını tutamadı. Törende konuşan Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük, "Valiliğe gelenler ilk olarak Yaşar'ı görürlerdi. Yaşar burada adeta yumuşatıcı bir görev yapıyordu. Sinirli gelen insanların sorunlarını dinleyip çözüm bulup gönderirdi. Yaşar'ın ailesi ile münasebetimi kesmeyeceğiz. Onun hatırası artık bizim hatıramızdır" dedi.

2 çocuk babası Yaşar Kuzu'nun cenazesi toprağa verilmek üzere memleketi Kırıkkale'ye gönderildi.

- Şanlıurfa

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kalp Krizinden Ölen Polisin Cenazesi Kırıkkale'ye Gönderildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Giresun'un Bulancak ilçesinde kuyumcunun soyulmasına ilişkin 3 şüpheli tutuklandı
    22:23 Giresun'un Bulancak ilçesinde kuyumcunun soyulmasına ilişkin 3 şüpheli tutuklandı

    Bulancak ilçesindeki bir kuyumcunun dün gerçekleştirilen maskeli ve silahlı soygunla ilgili olarak gözaltına alınan 3 şüpheli, çıkarıldıkları hakimlikçe tutuklandı. Şüpheliler, 'nitelikli yağma ve kişiyi hürriyetinden yoksun kılma' suçlarından yargılanacak.

  • Önce kardeşleri sonra kendisi... Edirne'nin en meşhur ciğercisi hayatını kaybetti
    22:09 Önce kardeşleri sonra kendisi... Edirne'nin en meşhur ciğercisi hayatını kaybetti

    Edirne'de 2 ay önce toprağa verdiği ağabeyinin acısını sindiremeden geçen hafta Perşembe günü yine bir ağabeyini daha toprağa veren Edirne'nin meşhur ciğercisi Bahri Dinar, uyurken geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Edirne'nin tanıtıma büyük katkı sağlayan kentin sevilen yüzü, Edirne'yi Tanıtma ve Tava Ciğer Kalite Koruma Derneği Başkanı 63 yaşındaki Bahri Dinar, hayatını kaybetti.

  • İsrail saldırılarında 7 Filistinli hayatını kaybetti
    22:08 İsrail saldırılarında 7 Filistinli hayatını kaybetti

    İsrail ordusunun iki gündür saldırılarını sürdürdüğü işgal altındaki Batı Şeria'nın Tulkerim kenti ile kentte bulunan Nur Şems Mülteci Kampı'nda hayatını kaybeden Filistinli sayısı 7'ye yükseldi.


Advertisement