Kaman ve Mucur'da Doğalgaz Yatırımları - Son Dakika
Güncel

Kaman ve Mucur'da Doğalgaz Yatırımları

Kaman ve Mucur\'da Doğalgaz Yatırımları

Kırşehir'in Mucur ve Kaman ilçelerinde 2017 yılında doğalgaz yatırım çalışmalarına başlanacağı bildirildi.

12.11.2016 12:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kırşehir'in Mucur ve Kaman ilçelerinde 2017 yılında doğalgaz yatırım çalışmalarına başlanacağı bildirildi.

AK Parti Kırşehir milletvekilleri Mikail Arslan ve Salih Çetinkaya tarafından yapılan ortak yazılı açıklamada, Kırıkkale-Kırşehir Doğalgaz Dağıtım Pazarlama ve Ticaret AŞ'nin (KIRGAZ) doğalgaz dağıtımının Kaman ve Mucur ilçelerine genişletilmesi için yazdığı talep yazısının Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) tarafından onaylandığı belirtildi.

Gerekli iznin bekletilmeden verilmesi konusunda EPDK Başkanı Mustafa Yılmaz ile görüşme yapıldığı vurgulanan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Yaptığımız girişimler sonucu doğalgaz dağıtım lisansının genişletilmesi için EPDK'ya başvuruda bulunan KIRGAZ'ın dağıtım bölgesinin Kaman ve Mucur ilçelerini de kapsayacak şekilde genişletilmesi hususundaki talebi 27 Ekim tarihli ve 6559-5 sayılı kurul kararıyla onaylanmıştır. Doğalgaz lisansı kapsamı genişletilen KIRGAZ, belediye meclis kararları gereği ve ilgili mevzuat çerçevesinde yatırım çalışmalarına 2017 yılı içerisinde başlayacak. Doğalgazın şehrimize ve ilçelerimize sağlayacağı avantajların farkındayız ve bu yöndeki çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. Mucur ve Kaman'a hayırlı, uğurlu olsun."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kaman ve Mucur'da Doğalgaz Yatırımları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement