Kamer Genç'i Sırtlarını Dönerek Protesto Ettiler - Son Dakika
Güncel

Kamer Genç'i Sırtlarını Dönerek Protesto Ettiler

Kamer Genç\'i Sırtlarını Dönerek Protesto Ettiler

'Torba Kanun' tasarısı görüşmelerinde kürsüye çıkan CHP'li Kamer Genç, AK Partili vekilleri hırsızlık ve yolsuzluğa göz yummakla suçladı. Vekiller, Genç'e sırtını döndü.

10.09.2014 02:22  Güncelleme: 08:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TBMM Genel Kurulu'nda kamuoyunda 'Torba Kanun' tasarısı olarak bilinen İş Kanunu ile Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Tasarısı'nın görüşmelerinde kürsüye çıkan CHP Tunceli Milletvekili Kamer Genç, Ak Partili milletvekillerini hırsızlık ve yolsuzluğa göz yummakla suçladı.

Ayrıca TBMM Başkanvekili Meral Akşener'in meclisi yönetim şeklini eleştirdi. Bunun üzerine bazı Ak Partili milletvekilleri Genç'i kürsüde konuştuğu sırada sırtlarını dönerek protesto etti.

"KAMER BEY AHLAK VE NAMUS ABİDESİ"

Ak Parti Grup Başkanvekili Naci Bostancı, Kamer Genç'in konuşmasında sataşma olduğunu belirterek söz aldı. Bostancı, "Sayın Kamer Genç, 'siyasette ahlak ve namus çok önemlidir' dedi. Ahlak ve namus sadece siyasette değil, hayatın her alanında çok önemlidir. Tabi Kamer beyin kendisi de hem siyasette hem hayatta bir ahlak ve namus abidesidir, kendisini gözlemliyoruz" deyip, konuşmasını şöyle tamamladı: "Tabi bu söylediğim övgüyü, 'iktidar partisinin bir vekili yine yalan söylüyor ve hakikatlere ters düz ediyor' diye düşünebilir, böyle düşünmekte de haklıdır. Dedikodu ve söylenti ağızlarda bir magazin tadı bırakabilir. İnsanlar dedikodu anlatım üzerimden kendilerini önemli ve değerli görmeye çalışırlar. Meclisin kürsüsünde böyle magazin tadında dedikodularla siyaset yapmak yerine, eğer insanın elinde belgeler varsa, iddialarının arkasına bu belgeleri koyuyorsa bunları konuşması gerekir. Yoksa 10 dakikalık görüşme süresi içinde birbiri ile bağlantısız cümleleri kes yapıştır mantığı ile gelip burada Türkçenin bütün kurallarını altüst ederek gelerek burada anlatmak, ne dediğini anlamak için takip etmekte zorlanacağınız bir tarzda dile getirmek siyasetin rasyonel temeli ile uyuşmaz."

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kamer Genç'i Sırtlarını Dönerek Protesto Ettiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • nacar: kamer genci vekil olarak seçen seçmeni merak ediyorum onlarda bu dünyadanmı. 10 0 Yanıtla
  • reis: Kamer Genç meclisin faydasız vekili o protestodan anlamaz yüzünün astarı kalmamış 9 1 Yanıtla
  • ercan ali: TARAF TUTTUGUMDAN DEMİYORUM. ama neyazıkki bilgisi ilkokul düzeyinde olan vekillerin mecliste yeralması çok büyük bir acizlik 6 2 Yanıtla
  • mehmet demir: 90 SENEDİR CKP BU ÜLKEYİ SOYUYOR DAHA YENİ GÖRMÜŞ KAMER GENÇ TEBRİK ETMEK LAZIM 4 2 Yanıtla

Advertisement