Kamera: Yaşar Kaçmaz / İstanbul Dha - Son Dakika
Güncel

Kamera: Yaşar Kaçmaz / İstanbul Dha

Kamera: Yaşar Kaçmaz / İstanbul Dha

Suada Club'ta gerçekleştirilen ödül töreninde, Gecce.com'un kurucusu ve sahibi Kenan Erçetingöz eşi Gül Erçetingöz ile birlikte davetlileri kapıda karşıladı.

10.10.2013 10:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Suada Club'ta gerçekleştirilen ödül töreninde, Gecce.com'un kurucusu ve sahibi Kenan Erçetingöz eşi Gül Erçetingöz ile birlikte davetlileri kapıda karşıladı. Geceye, DOğana Haber Ajansı Genel Müdürü Uğur Cebeci, snatçı Orhan Gencebay eşi Sevim Emre, Ajda Pekkan, Erkan Petekkaya, Demet Akalın eşi Okan Kurt, Ümit Karan, Turgay Kıran, Tuğba Özberk, televizyoncu Acun Ilıcalı, Kenan Doğulu, Pınar Aylin, Elif Güvendik Nayman eşi Levent Nayman, manken Tülin Şahin eşi Mehmet Özer, Murat Cevahir, Süreyya Yalçın, Melek Baykal, Sinan Akçıl, Seray Sever, Ece Erken, Sema Çelebi, Göksel, İzzet Çapa'nın aralarında bulunudu iş, sanat ve medya dünyasından birçok davetli katıldı.

"KÜÇÜKKEN EVDE 'ANARŞİKSİN' DİYEN BİR KIZ TARAFINDAN BÜYÜTÜLDÜM" Bu yıl ki konsepti "Gecce enerji verir, ametist taşı bereket" sloganıyla gerçekleştirilen ve en iyi mekanların ödüllendirildiği gecenin sunuculuğunu Ece Vahapoğlu yaptı. Kokteylin ardından başlayan törende, Özel ödülü Ajda Pekkan verdi. Ödül alan isimlerden ünlü işletmeci İzzet Çapa yaptığı konuşmada, "Küçükken evde 'anarşiksin' diyen bir kız tarafından büyütüldüm. 'Anarşiksin oğlum' derdi. Sonra babam 'anarşiksin' demeye başladı. Bugün teröristle aynı anlama geliyor ama ben dayatmalara karşı olan bir adamım. Her türlü baskıya karşı olan bir adamım. Hayatımda bana baskı yapabilen, anarşitliğimi tek çalabilmiş adam Kenan Erçetingöz. Ödül alacağımı bilmiyorum. Hakikaten bir delilik yaptı İstanbul için, Türkiye için. Son bir şey söyleyeceğim Gecce.com'dan aldığım ödülleri birine armağan ettim. Anneme armağan ettim. Babama armağan ettim. İş arkadaşlarıma armağan ettim. Bu ödülü kendim için alıyorum. Kim yargılarsa yargılasın, ne derse desin ben beni seviyorum. İşte problem burda" dedi.

"LOKANTALARI, RESTORANLARI KENTİN YILDIZLARIDIR"

En iyi proje kategorisinde ödülü Doğan Haber Ajansı (DHA) Genel Müdürü Uğur Cebeci verdi. Cebeci yaptığı konuşmada, "Şehirlerin marka değerlerini yükselten işte sarayları, yolları, köprüleri, minareleri, çarşıları olur. Ama lokantaları, restoranları kentin yıldızlarıdır. Bize o yıldızları parlatan kardeşime ve sevgili eşi Gül'e çok teşekkür ediyoruz. Onları bize altın tepsiyle sunuyorlar" dedi. Cebeci'nin elinde 'En iyi Proje' ödülünü alan Palmarina Bodrum Genel Müdürü Levent Baktır, "Ödül için çok teşekkürler. Ödülü Palmali Yönetim Kurulu Başkanı Mübariz Mansimov ve yönetim kurulu adına alıy orum. Türkiye'nin ne kadar büyük bir değer olarak Dünya'ya kanıtlayacağımızı ve çıtayı hep daha üste alacağımızı söylemek isterim. Asla durmayacağız" dedi.

"HER TÜRLÜ YATIRIM HALKIMIZA HİZMETTİR"

En iyi yatırımcı kategorisinde ödülü ise Orhan Gencebay verdi. Gencebay, "Yaşam boyu hepimiz mezara kadar yatırım yapabiliriz. Bunu bazen duygu, bazen maddi alanında yapabiliriz. Bunu iyi yapana teşekkür ediyorum. Çünkü her türlü yatırım halkımıza hizmettir. Bu hizmeti veren dostlara teşekkür ediyorum. Bu sene bir şeye şahit oldum. Sevgili Kenan ve Gül hanımla yemek yemenin zevki daha farklı oluyor. Onlarla olunca çok daha farklı ve çok daha lezzetli olduğunu keşfettik" dedi. Erçetingöz de, "Restoranlarda ne istediğinizi bilirseniz aynen bizim gibi yemek yersiniz Orhan abicim. Tamamen sizin ne istediğinize bize farklı bir şey yok" dedi. Gencebay da "Katılıyorum ama biraz katılmıyorum. Seninle olmak başka bunu gördük çünkü" şeklinde konuştu. Gencebay daha sonra 'En iyi yatırımcı' ödülünü Kaya Holding Yönetim Kurulu Başkanı Burak Kaya'ya takdim etti.

"BİRÇOK İNSANA GÖRE FARKLI BİR TÜRKİYE TABLOSU GÖZÜMÜZÜN ÖNÜNE GELİYOR"

1. Kategoride yer alan, En iyi Türk mutfağı, En iyi İtalyan Mutfağı, En iye Steak House, En iyi Çin mutfağı, En iyi Akdeniz mutfağı, En popüler mekan, En vazgeçilmez mekan ödüllerini ise Reha Muhtar ve Sevim Emre verdi. Reha Muhtar yaptığı konuşmada, "Hayat dünyada olduğu gibi Türkiye'de de değişiyor, daha farklılaşıyor. Birçok insana göre farklı bir Türkiye tablosu gözümüzün önüne geliyor. Birçok kişiye göre ise Türkiye daha demokratikleşiyor daha fazla yaşam tarzı yaşam biçimi hayata egemen olmaya başlıyor. Hangisi gerçekse orası herkesin kendi yorumu. Fakat burada bulunan tüm arkadaşlara, bütün konuklara ve gecce.com ailesine İstanbul'un Ankara'nın, İzmir'in ve Türkiye'nin 1923'den var olan yaşam biçimini devam ettirdikleri için çok teşekkür ediyorum ve sonsuza kadar devam etmenizi diliyorum" şeklinde konuştu.

"HAYATIMDA ÖDÜL VERDİĞİM TEK GECE, GECCE.COM"

2. kategoride yer alan, En iyi zincir mekan, En yaratıcı aşçı, En füzyon mutfağı, En başarılı işletme, En özel konsept, En iyi kebapçı, En iyi balık, En iyi meyhane ödülünü ünlü televizyoncu ve yapımcı Acun Ilıcalı ile Kenan Doğulu takdim etti. Acun Ilıcalı, "Hayatımda ödül verdiğim tek gece Gecce.com geceleri. Ayrı bir duygu yaşatıyor bana. Hakikaten ödül vermek güzel bir şey bu konumda olduğumuz için mutlu oluyoruz. İstanbul'u güzelleştiren sevgili dostlarımızın ödül aldığı bir gecede bende olduğum için mutluyum" dedi.

"ÖDÜL ALMAKTAN BAHSEDİYOR, ÖDÜL VERECEKSİN SEN"

3. kategoride yer alan En başarılı kadın ödüllerini, Kenan Doğulu ile Sinan Akçıl verdi. Törende konuşan Akçıl'ın ödül alacağını söylemesi üzerine Kenan Erçetingöz araya girerek, "Sinan bugün bayağı heyecanlı ödül almaktan bahsediyor, ödül vereceksin sen" diyerek davetlileri güldürdü. Kenan Doğulu da "Bende şey zannettim, en müdavim sanatçı ödülü veriyorum" diyerek gülerek Akçıl'a sarıldı. 4. kategoride yer alan En iyi çıkış yapan, En iyi boğaz Anadolu, En iyi Boğaz Avrupa, En klasik mekan, En iyi cafe, En iyi Dekorasyon ve En iyi yöresel mutfak ödülünü oyuncu Erkan Petekkaya ve şarkıcı Göksel verdi.

ÖDÜLLERİN TASARIMINI KENAN ERÇETİNGÖZ YAPMIŞ

5. kategoride, En iyi işletmeci, En iyi Matre D'Hotel, En iyi DJ, En iyi Kulüp, En iyi bodrum mekanı, En renkli mekan, En iyi şarap kavı ve Gecce sonu mekanı ödülünü gecede de sahne alan ünlü DJ'ler Can Hatipoğlu, Doğuş Çabakçor, Salih Saka ve Suat Ateşdağlı verdi. Bu yıl en iyi DJ ödülünü meslekte 50 yılını geride bırakan Yener Katırcıoğlu (Sunset) aldı. Bu arada DJ Salih Saka, gecede verilen ve üzerinde Ametist taşı bulunan ödüllerin tasarımını Kenan Erçetingöz'ün yaptığını söyledi.

İSTANBUL'UN EN İYİ RESTORANI ÖDÜLÜ SUNSET GRİLL&BAR'IN OLDU 6. kategoride yer alan En iyi restorant, En iyi beach, En iyi Ege mutfağı, En iyi canlı müzik, En iyi kahvaltı mekanı, En iyi öğlen yemeği, En yaratıcı mekan ve En iyi parti kategorilerinde ödülleri Ajda Pekkan, Behzat ve Süheyl Uygur takdim etti. Gecede Onur Ödüllerini Orhan Gencebay oyuncu Melek Baykal birlikte takdim etti. Gecede, İstanbul'un en iyi restoranı ödülü Sunset Grill&Bar'ın oldu. Ödülü İşletmeci Barış Tansever, oyuncu Melek Baykal'ın elinden aldı.

Gece, Ödül töreninin ardından ünlü DJ'ler Can Hatipoğlu, Doğuş Çabakçor, Salih Saka ve Suat Ateşdağlı'nın canlı performanslarıyla eşliğindeki partiyle sona erdi.

ÖDÜLLER:

İSTANBUL'UN EN İYİ RESTORANI SUNSET GRILL&BAR

ONUR ÖDÜLÜ

BEYTİ GÜLER, ARİF DEVELİ, CÜNEYT ASAN, RASİM ÖZKANCA

KAYA HOLDİNG YÖN. KRL. BŞK.

1. KATEGORİ

2. KATEGORİ

3. KATEGORİ- EN BAŞARILI KADIN ÖDÜLÜ

ECE AKSOY-9 ECE AKSOY

GAMZE CİZRELİ-BIG CHEF'S

ESEN BLAKE-LA BRISE

SELMA ŞEŞBEŞ-BİBER BAR

AYŞEM SARAÇOĞLU-FRANKIE

ASLI DURUKAN PASİNLİ-SOUL GROUP

DENİZ ANAPA-LA MAISON

INDHIRA TAŞPINAR-EL BESO-PROPAGANDA

4. KATEGORİ

5. KATEGORİ

GECCE SONU MEKANI- SARIHAN GUSTO

6. KATEGORİ

İSTANBUL EN İYİ BEACH- CLUB ADA SEDEF

ÖZEL ÖDÜL

YORGİ SABUNCU, ALİ RIZA YILMAZ, BAYRAM YILDIZ, İZZET ÇAPA, ALİ ÜNAL, SAİT BİRTAN YILMAZ

İSTANBNUL'A DEĞER KATAN MEKANLAR;

ALBÜM CLUB, ANJELIQUE, ARNAVUTKÖY BALIKÇISI, BEBEK KORU KAHVESİ, BELUGA FISH GOURMET, BILLIONAIRE CLUB, BODRUM MANTI, CIPRIANI, DA MARIO, ELIO, EMPORIO ARMANI RISTORANTE, FENER LOKANTASI, FİLİZLER KÖFTECİSİ, FLAMINGO, İSTANBUL MODERN RESTORAN, LACİVERT, LA TORRE, LOKMA, MABEYİN, MIA MENSA, MIMOLETT, MİYAKO, OKKA, PAPALİNA BALIK, PERA THAI, POSEIDON, RIGATONI, SARDUNYA, SUDA KEBAP, SUR BALIK, TAÇ RESTAURANT, VE.. RESTAURANT, VOGUE, WAGAMAMA, ZARİFİ, ZUMA

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kamera: Yaşar Kaçmaz / İstanbul Dha - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement