Kamerunlu Futbolcu Eto'o, "Antalyalı" Oldu - Son Dakika
Güncel

Kamerunlu Futbolcu Eto'o, "Antalyalı" Oldu

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Meclis salonundan genel görüntü Meclis üyeleri Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'in konuşması Eto'o'ya Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi'nin kararıyla fahri hemşehrilik ünvanı ve beratı verilmesi - Antalyasporu'un takım kaptanı Kamerunlu yıldız Eto'o'ya, Türk futboluna ve Antalya'ya yaptığı katkılar dolayısıyla Antalya Büyükşehir Belediye Meclisince fahri hemşehri beratı verilmesine karar verildi Antalya Büyükşehir Belediyeaşkanı Türel: "Çıkan bu karar doğrultusunda fahri hemşehrilik, onursal hemşehrilik beratını Eto'o'ya maçtan önce, Sayın Cumhurbaşkanımızla birlikte akdim edeceğiz.

15.07.2016 17:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Meclis salonundan genel görüntü

Meclis üyeleri

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'in konuşması

Eto'o'ya Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi'nin kararıyla fahri hemşehrilik ünvanı ve beratı verilmesi - Antalyasporu'un takım kaptanı Kamerunlu yıldız Eto'o'ya, Türk futboluna ve Antalya'ya yaptığı katkılar dolayısıyla Antalya Büyükşehir Belediye Meclisince fahri hemşehri beratı verilmesine karar verildi

Antalya Büyükşehir Belediyeaşkanı Türel:

"Çıkan bu karar doğrultusunda fahri hemşehrilik, onursal hemşehrilik beratını Eto'o'ya maçtan önce, Sayın Cumhurbaşkanımızla birlikte akdim edeceğiz. Eto'o'ya yarın beraatı takdim edeceğiz"

Antalyaspor'un takım kaptanı Kamerunlu futbolcu Samuel Eto'o'ya, Türk futboluna ve Antalya'ya yaptığı katkılar dolayısıyla Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi'nin kararıyla fahri hemşehrilik ünvanı ve beratı verilecek.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Temmuz Ayı Olağan Meclis Toplantısı, Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel başkanlığında gerçekleştirildi.

ASAT Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıda, Antalyaspor'un yıldız futbolcusu ve takım kaptanı Samuel Eto'o'nun, Türk futboluna ve Antalya'ya sağladığı katkılar dolayısıyla Belediyeler Kanunu gereğince, oy birliğiyle fahri hemşehrilik ve beratı verilmesine karar verildi.

Türel, burada yaptığı konuşmada, Antalyaspor'un dünya çapında ünlü futbolcusu Eto'o'nun önemli bir organizasyon gerçekleştireceğini belirtti.

Eto'o'nun muhteşem bir organizasyon gerçekleştirerek, dünyanın en önemli futbolcularını Antalya'da misafir edeceğini vurgulayan Türel, Kamerunlu futbolcunun futbola sağladığı katkının yanı sıra turizm elçisi olduğunu anlattı.

Türel, Eto'o'nun hiçbir maddi beklenti içerisinde bulunmadan, hiçbir belediye ve kurumdan maddi talebi olmadan tamamen Antalyalı duygusuyla büyük bir organizasyonu gerçekleştirdiğini söyledi.

"Cumhurbaşkanı Erdoğan, maçın ilk bölümünde oynayacak"

Antalya'ya katkı veren kişilere Belediyeler Kanunu'na göre meclis kararıyla fahri hemşehrilik ve onursal hemşehrilik verilebildiğine değinen Türel, "Çıkan bu karar doğrultusunda fahri hemşehrilik, onursal hemşehrilik beratını Eto'o'ya maçtan önce, Sayın Cumhurbaşkanımızla birlikte akdim edeceğiz. Eto'o'ya yarın beraatı takdim edeceğiz." dedi.

Dünyaca ünlü yıldızların katılımıyla gerçekleştirilecek maçın saat 20.45'te canlı yayınlanacağını belirten Türel, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın maçın ilk bölümünde oynayacağını söyledi.

Türel, kendisinin de Antalyalıları temsilen sahadaki yerini alacağını anlattı.

Antalyaspor için yapılan kamp tesislerinin de Avrupa'nın en iddalı tesisleri arasında yer aldığına değinen Türel, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Antalyaspor tesislerinde bir inceleme yaparak, orada bir hitabı olacağını vurguladı.

Kamerunlu Futbolcu Eto\'o, "Antalyalı" Oldu
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kamerunlu Futbolcu Eto'o, 'Antalyalı' Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement