Kamil Aydın Seçim Çalışmalarana Köprüköy'de Devam Etti - Son Dakika
Yerel

Kamil Aydın Seçim Çalışmalarana Köprüköy'de Devam Etti

Kamil Aydın Seçim Çalışmalarana Köprüköy\'de Devam Etti

Milliyetçi Harekat Partisi (MHP) Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof.Dr. Kamil Aydın seçim çalışmalarına Köprüköy ve Yağan’da devam etti.

03.03.2014 10:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Milliyetçi Harekat Partisi (MHP) Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof.Dr. Kamil Aydın seçim çalışmalarına Köprüköy ve Yağan'da devam etti.

MHP Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof.Dr. Kamil Aydın Seçim çalışmaları kapsamında ki durağı Köprüköy oldu. Köprüköy'de yüz civarında araç konvoyu ve halaylarla karşılanan Kamil Aydın'a, Köprüköy Belediye Başkan Adayı Halil Yanık ve Horasan Belediye Başkan Adayı Aytekin Horasan eşlik etti. Burada halka hitap eden Aydın, "Diyarbakır milli gelirden yüzde 3.5 pay alıyor Erzurum ise yüzde 1 pay alıyor. Erzurum size ne yaptı da yüzde 1 pay alıyor Erzurum 11 yıldır sizin yönetiminizde. Değerli hemşerilerim Erzurum'un milli gelirden daha fazla pay alması için bana şans verin " dedi.

Buradan beraberinde ki heyetle beraber Yağan'a geçen Prof. Dr. Kamil Aydın, esnaf ziyaretinde bulundu. Esnaf ziyaretinin ardından, Emreköy, Buğdaylı, Dumankaya'da köylülerin sorunlarını dinledi.

Ayrıca Güzelhisar'da da taziyede bulanan Aydın, "Erzurum bir şey değişirse her şey değişir o değişik olan ise belediye başkandır. Bana 5 yıl müsaade edin Türkiye Erzurum' u konuşacak." dedi. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kamil Aydın Seçim Çalışmalarana Köprüköy'de Devam Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement