Kamu-Sen Heyeti Başkan Ürgüp'ü Ziyaret Etti - Son Dakika
Güncel

Kamu-Sen Heyeti Başkan Ürgüp'ü Ziyaret Etti

Kamu-Sen Heyeti Başkan Ürgüp\'ü Ziyaret Etti

Türkiye Kamu-Sen Sivas Şube Başkanlığı görevine yeni seçilen Nurullah Albayrak ve Kamu-Sen'e bağlı sendika başkanları Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp'ü makamında ziyaret etti.

27.12.2013 11:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ziyarette Başkan Ürgüp'ün yanı sıra, Türk Eğitim-Sen Şube Başkanı Nuri Eryıldız, Türk Sağlık-Sen Şube Başkanı Hamza Binici, Türk Enerji-Sen Şube Başkanı Akif Süt, Türk Diyanet Vakıf-Sen Şube Başkanı Esat Yılmaz ve Türk Haber-Sen Şube Başkanı Birol Karataş da hazır bulundu.

Kamu-Sen İl Temsilciliğine seçildiğini kaydedip, "Arkadaşlarımızın teveccühü doğrultusunda Kamu-Sen İl Temsilciliği görevi bana verildi" diyerek sözlerine başlayan Nurullah Albayrak; "Türkiye Kamu-Sen olarak şubelerimizin 5. olağan genel kurullarımız tamamlandı. Bu vesileyle ziyaretlerimize başladık. Tabi görev değişimi olan arkadaşlarımız oldu. Türkiye Eğitim-Sen'de ve Türk Haber-Sen'de değişiklikler oldu. Diğer arkadaşlarımız ise görevlerine devam ediyor. Bu vesileyle biz de sizlere nezaket ziyaretinde bulunmak istedik. Allah yar ve yardımcınız olsun." şeklinde konuştu.

SENDİKALAR DEMOKRASİNİN VAZGEÇİLMEZ UNSURLARIDIR

Daha sonra söz alan Başkan Ürgüp ise; "Hoş geldiniz şeref verdiniz. Yeni görevinizde başarılar diliyorum. Sendikal haklar ve faaliyetler demokrasinin en vazgeçilmez kurallarından ve çalışan insanların bunlar öğretmen de olabilir, işçi sendikasında da olabilirler. Hatta bizim sendikal haklarını kullanmalarına vesile olabileceğimiz Özbelsan statüsündeki işçi kardeşlerimiz de olabilir. Bunların hep güvence altında olması lazım. Bu manada yapmış olduğunuz faaliyetler çok önemlidir. Ben de yeni görevinizde sizlere başarılar diliyorum, Kamu-Sen camiasına, şehrimize ve ülkemize hayırlı olsun" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kamu-Sen Heyeti Başkan Ürgüp'ü Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement