Kamu Yatırımları Yerinde İncelendi - Son Dakika
Yerel

Kamu Yatırımları Yerinde İncelendi

Kamu Yatırımları Yerinde İncelendi

Batman Valisi Azmi Çelik, çeşitli kurumlarca yapımları devam eden kamu yatırımlarını yerinde inceledi ve vatandaşlarla görüştü.

10.06.2014 15:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Batman Valisi Azmi Çelik, Batı Raman bölgesinde inşaatı tamamlanan eğitim kurumlarını ve Kantar köprüsünü inceledi, Yayladüzü köyünü ziyaret ederek köylülerle bir araya geldi.

Vali Azmi Çelik'e, incelemeler sırasında İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Abdülkadir Özer, , İl Emniyet Müdürü Necati Denizci, Şehir ve Çevrecilik İl Müdürü Tarık Yaşar, İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çelik, müteahhit firma yetkilileri ve diğer kamu kurum yetkilileri eşlik etti.
Vali Çelik, ilk olarak inşaatları tamamlanan ve önümüzdeki eğitim döneminde hizmet verecek olan 24 derslikli Selahattin Eyyubi Anadolu Lisesi ve 16 derslikli Fen Lisesi Kampüsünde incelemelerde bulundu.

Fen Lisesi Kampüsü'ndeki; yurtlar, lojmanlar, spor tesisleri, anfi tiyatro ve çevre düzenlemesi hakkında yetkililerce Vali Azmi Çelik'e ayrıntılı bilgi sunuldu.

Eğitim yatırımlarının ardından Vali Çelik, Kantar Köprüsü'ne geçerek, burada da incelemelerde bulundu. Köprüyü bir baştan bir başa yürüyerek geçen Vali Azmi Çelik, köprünün diğer ucundan gelen Gercüş Kaymakamı Adem Ergül ile civar köylerde yaşayan vatandaşlarla köprünün ortasında buluştu.

Yetkililer, Valimize asfalt kaplaması yapılmış olan köprünün son durumu ile ilgili bilgi verdi. Valimiz, köprü inşaatını beğendiğini ifade ederek, emeği geçen herkese teşekkür etti.

Vali Azmi Çelik, daha sonra Kantar Köprüsünü kullanarak eskiden yüzlerce kilometre gidilerek ulaşılabilen Gercüş'e bağlı Yayladüzü köyünü ziyaret etti.

Köy girişine "Sayın Valimiz Yayladüzü Köyüne Hoş Geldiniz" pankartı asan köylüler Vali için kurban kesmek istedi ancak Vali Çelik, kurban kesilmesini istemedi. Burada köylülerle bir araya gelen Vali Azmi Çelik, köyün sorunları hakkında Köy Muhtarı Mirza Yılmaz ve köy halkıyla bir süre sohbet ettikten sonra, dönüş yolunda da aracını durdurarak yolda rastladığı köylülerle ayaküstü sohbet etti.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Kamu Yatırımları Yerinde İncelendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement