Kamuran Aşkar'dan İlçe Milli Eğitim Müdürü Tunçkaya'ya Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Kamuran Aşkar'dan İlçe Milli Eğitim Müdürü Tunçkaya'ya Ziyaret

Kamuran Aşkar\'dan İlçe Milli Eğitim Müdürü Tunçkaya\'ya Ziyaret

Zonguldak Eğitim-Bir-Sen Şube Başkanı Kamuran Aşkar Devrek İlçe Milli Eğitim Müdürü Satılmış Tunçkaya’yı ziyaret etti.

22.07.2014 18:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Zonguldak Eğitim-Bir-Sen Şube Başkanı Kamuran Aşkar Devrek İlçe Milli Eğitim Müdürü Satılmış Tunçkaya'yı ziyaret etti.

Zonguldak Eğitim- Bir-Sen Şube Başkanı Kamuran Aşkar Devrek İlçe Milli Eğitim Müdürü Satılmış Tunçkaya'yı makamında ziyaret ederek Tunçkaya'ya yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulundu. Sendikanın düzenlediği iftar programı nedeniyle Devrek'e gelen Aşkar organizasyon öncesi Satılmış Tunçkaya'yı makamında ziyaret ederek," Satılmış Tunçkaya abimiz, arkadaşımız ve aynı zamanda da üyemiz Devrek İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne atanmasından dolayı hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk yeni görevinde başarılar diliyorum" diye konuştu.

Heyetin kendilerini ziyaret etmelerinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Tunçkaya ise," Sayın başkanımızın nezdinde bütün Eğitim-Bir-Sen camiasına teşekkür ediyorum nazik ziyaretlerinden dolayı. Biz mevcut olan eğitim-öğretime meslektaşlarımızla birlikte daha da ileriye götürerek eğitim-öğretimi en üst seviyelere çıkartmaktır. Bizim sendika milli, manevi camiayla uzun yıllardır gönül beraberliğimiz var. Bu gönül beraberliğimizi de arkamıza katarak daha ileri noktalara milli manevi değerlere bağlı gençler yetiştirmek üzere ilimizi, ilçemizi daha ileri noktalara taşımak için var gücümüzle çalışmalarımız devam edecektir" dedi.

Düzenlenen ziyarette; Memur Sen-Zonguldak Yönetim Kurulu Üyeleri Muzaffer Yıldız, Sadettin Dede, Zonguldak Proje ve Sosyal Etüt Müdürü Hayri Bulazar, Eğitim - Bir-Sen Devrek Temsilcisi Sonay Sarımeşe ve Yönetim Kurulu Üyesi Soner Gülergöz ile Necmettin Erbakan Üniversitesi Öğretim Görevlisi Doç. Dr. Fikret Karapınar hazır bulunurken günün anısına Aşkar tarafından Satılmış Tunçkaya'ya madenci tabloso hediye dildi. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kamuran Aşkar'dan İlçe Milli Eğitim Müdürü Tunçkaya'ya Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement