Kamuya 112 Personel Alınacak - Son Dakika
Ekonomi

Kamuya 112 Personel Alınacak

Kamuya 112 Personel Alınacak

Ekonomi ve Kalkınma bakanlıkları ile İŞKUR, çeşitli bölümlerden mezun 112 kişiyi kadrolarına katacak.

28.12.2013 10:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ekonomi ve Kalkınma bakanlıkları ile Türkiye İş Kurumu (İŞKUR), çeşitli bölümlerden mezun 112 kişi istihdam edecek.

Ekonomi Bakanlığı, Resmi Gazete'de yayımlanan personel alımı ilanına göre, merkez ve yurt dışı teşkilatı kadrolarında görev yapmak üzere, iktisat, uluslararası ilişkiler, işletme, hukuk, endüstri mühendisliği, ekonometri alanlarından 35 dış ticaret uzman yardımcısı alacak.

Başvurular, 10-21 Şubat 2014 tarihleri arasında yapılacak.

Yazılı sınav 2 Mart Pazar gerçekleştirilecek, sözlü sınav tarihi ise yazılı sınav sonucuyla birlikte duyurulacak.

32 planlama uzman yardımcısı

Kalkınma Bakanlığı, sınavla 32 planlama uzman yardımcısı alacak.

Bakanlık, sözlü ve yazılı sınavla üniversitelerin iktisat, maliye, uluslararası ilişkiler, hukuk, psikoloji, endüstri mühendisliği ve bilgisayar mühendisliği bölümlerinden mezun toplam 32 planlama uzman yardımcısı istihdam edecek.

Başvurular, 13-31 Ocak 2014 tarihlerinde, bakanlığın internet sitesindeki "Planlama Uzman Yardımcılığı Sınav Başvurusu" bölümünden yapılabilecek. Yazılı sınav 9 Mart'ta gerçekleştirilecek, sözlü sınav tarihi ise bakanlık tarafından daha sonra duyurulacak.

İŞKUR'a 45 kişi alınacak

Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü merkez teşkilatına sözlü sınavla genel idare hizmetleri sınıfında istihdam edilmek üzere 45 istihdam uzman yardımcısı alınacak.

Uzman yardımcılarının 35'i hukuk, siyasal bilgiler, iktisat, işletme ve iktisadi ve idari bilimler, 10'u istatistik, matematik, endüstri mühendisliği ve işletme mühendisliği fakülte ve bölümlerinden tercih edilecek.

Başvurular, 2-20 Ocak 2014 tarihleri arasında yapılacak. - Ankara

Kaynak: AA

Son Dakika Ekonomi Kamuya 112 Personel Alınacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Bursa PERDER Başkanı Haşim Kılıç, oy birliğiyle yeniden seçildi
    14:20 Bursa PERDER Başkanı Haşim Kılıç, oy birliğiyle yeniden seçildi

    Bursa PERDER'in yeni döneminde de başkanlığa aday olan Haşim Kılıç, oy birliğiyle yeniden başkan seçildi. Kılıç, önümüzdeki iki yıl boyunca Bursa PERDER'in başkanlık görevini üstlenecek. Seçim öncesi geçmiş dönemin idari ve mali tablosunu açıklayan Kılıç, et fiyatlarındaki indirimin süreceğini ve yeni projelerle güçlü birlikteliği hissettirmek istediklerini belirtti.

  • Balıkçılar, küçük balıklara olan ilginin arttığını söylüyor
    14:19 Balıkçılar, küçük balıklara olan ilginin arttığını söylüyor

    Deniz av sezonunun sona ermesiyle birlikte balıkçılar, vatandaşların küçük balıklara olan ilgisinin arttığını belirtiyor. Kayseri'deki balık tezgahlarında yetiştirme, kültür ve yurtdışından gelen dondurulmuş balıklar satışa sunuldu. Balıkçılar, mevsim şartlarından dolayı balığın azalmasının yaşandığını ve bu yüzden küçük balıkların daha fazla talep gördüğünü ifade ediyor. Balık fiyatları ise 100 liradan başlayıp 400 liraya kadar çıkabiliyor.

  • Fındık Üretimi Kahverengi Kokarca Tehlikesi Altında
    14:16 Fındık Üretimi Kahverengi Kokarca Tehlikesi Altında

    Karadeniz Bölgesi'nde fındık üretimini tehdit eden kahverengi kokarca böceği ile mücadele çalışmaları devam ediyor. İlaçlama çalışmalarıyla kokarca popülasyonunda azalma sağlanırken, kimyasal mücadelenin önemi vurgulanıyor. Tarım yetkilileri, kokarcanın fındık bahçelerine verdiği zararın yanı sıra insan sağlığı açısından da tehlike oluşturduğunu belirtiyor.


Advertisement