Kamyon Kasasında Dürümcüye Patent Başvurusu - Son Dakika
Güncel

Kamyon Kasasında Dürümcüye Patent Başvurusu

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : -Kamyon Dürüm dükkanından genel detay -Dürüm yapımından genel detay -Kamyondan genel detay -İşletmeci Adem Aydın ile röportaj Kamyon kasasında dürümcüye patent başvurusu Kamyon kasasında oluşturduğu dürümcü dükkanı için patent başvurusunda bulunan Samsunlu girişimcinin hedefi, iş yerini zincir haline getirmek.

26.03.2016 13:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

-Kamyon Dürüm dükkanından genel detay

-Dürüm yapımından genel detay

-Kamyondan genel detay

-İşletmeci Adem Aydın ile röportaj Kamyon kasasında dürümcüye patent başvurusu

Kamyon kasasında oluşturduğu dürümcü dükkanı için patent başvurusunda bulunan Samsunlu girişimcinin hedefi, iş yerini zincir haline getirmek.

Adem Aydın, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 28 yıldır yiyecek sektöründe çalıştığını söyledi. "Garip Ali" lakabıyla bilinen babasının seyyar arabada çay, menemen, sucuklu yumurta ve yöresel yemek satarak geçimini sağladığını anlatan Aydın, daha sonra işini büyütüp Ankara yolu üzerinde çadır restoran açtığını belirtti.

Kendisinin uzun süre babasıyla çalıştıktan sonra 7 yıl önce kamyon kasasında seyyar dürümcü açma fikrini hayata geçirdiğini dile getiren Aydın, "Yakınlarımdan aldığım borç ile önce kamyon satın aldım. Sonra kamyonun kasasını gerekli düzenlemelerle dürümcüye çevirdim. Kamyonu yaptırdıktan sonra 3 ay yer aradım. Aldığım izinle kamyonu Ondokuz Mayıs Sanayi girişindeki yola koydum. Allah 'Yürü ya kulum' dedi. Biz de devam ettik. İşlerimiz çok iyi gitti." diye konuştu.

Kamyonunu koyabilmek için arazi ve ev satın aldı

Aydın, 3 ay önce kamyonun belediye ekiplerince kaldırılmak istendiğini, bu nedenle yine yer arayışına girdiğini anlatarak, "Kamyonun yol kenarında durmasının uygun olmadığını söylediler. Ben de kamyonumu kaldırmak zorunda kaldım. Yine yer arayışına geçtim. Hurdacılar Sitesi mevkisinde bir yer buldum. Kamyonu koymak istediğimiz yerin arkasında satılık bahçeli bir ev vardı. Buradaki evi satın aldım. Şimdi kendi arazimize koyduğumuz kamyonda satışlarımızı yapıyoruz." dedi.

"Kamyoncu Garip Ali" ismi için patent başvurusu

Kamyon kasasında dürümcülükten kazandığı parayla Kirazlık Sanayi Sitesi'nde 3 yıl önce bir restoran açtığını belirten Aydın, "Buna rağmen eski iş yerimden de vazgeçmedim. Orada da bir müşterim kitlem vardı. Bu nedenle 'Garip Ali Kamyon Dürüm' ismi için Türk Patent Enstitüsüne patent başvurusunda bulundum. Hedefim kamyon dürümcüye ile Türkiye genelinde zincir haline getirmek. İlk önce Samsun, daha sonra çevre illere bunu yaymak istiyorum. Gidebildiğim yere kadar gideceğim." sözlerine yer verdi.

Aydın, dükkanının kamyon kasasında olmasının ilgi çektiğine dikkati çekerek, "İlginç gelmese kamyona bu kadar insan gelip yemek yemez. Gelip geçenlerden sadece ilginç bulduğu için bile bizi tercih eden oluyor. Çok güzel tepkiler alıyoruz." değerlendirmesinde bulundu.

Kamyon Kasasında Dürümcüye Patent Başvurusu
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kamyon Kasasında Dürümcüye Patent Başvurusu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Tokat'ta meydana gelen depremde Muhsin Yazıcıoğlu Cami'nin dışında hasar oluştu
    22:13 Tokat'ta meydana gelen depremde Muhsin Yazıcıoğlu Cami'nin dışında hasar oluştu

    Tokat'ın Sulusaray ilçesinde meydana gelen 5,6 büyüklüğündeki depremde Sivas'ın Şarkışla ilçesindeki Muhsin Yazıcıoğlu Cami'nin dışında bulunan mermer bloklarda hasar meydana geldi. Şarkışla Kaymakamlığı tarafından yapılan açıklamada, depremin ilçede hissedildiği ancak herhangi bir olumsuzluğa rastlanmadığı belirtildi. Cami yapısında herhangi bir hasar oluşmadığı ve depremden etkilenen vatandaşlara geçmiş olsun dileklerinin iletilmesi gerektiği ifade edildi.

  • Depremzede yaşlı kadın korku dolu anları anlattı
    22:11 Depremzede yaşlı kadın korku dolu anları anlattı

    Tokat'ta meydana gelen depremden kaçarken yaralanan yaşlı kadın, yaşadığı korku dolu anları anlattı. Sulusaray ilçesinde meydana gelen 5.6 büyüklüğündeki depremde, Nazile Yeşilkaya ocakta madımak yemeği yaparken üstüne betondan tuğlalar düştüğünü ve bayıldığını ifade etti.

  • Diyarbakır'da Dicle Nehri'nde ceset olduğu ihbarı üzerine arama çalışması başlatıldı
    22:09 Diyarbakır'da Dicle Nehri'nde ceset olduğu ihbarı üzerine arama çalışması başlatıldı

    Diyarbakır'ın Sur ilçesinde bulunan Dicle Nehri'nde bir ceset olduğu ihbarı üzerine AFAD, 112 Acil Sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Ekipler, nehirde bir süre arama çalışması yaptıktan sonra çalışmaya yarın sabah da devam edecek.

  • Tokat'ta meydana gelen deprem Kayseri'de bir evin duvarlarında hasara neden oldu
    22:08 Tokat'ta meydana gelen deprem Kayseri'de bir evin duvarlarında hasara neden oldu

    Tokat'ın Sulusaray ilçesinde meydana gelen 5,6 büyüklüğündeki deprem sonucunda Kayseri'de ikamet eden Ferdi Yakupoğlu'nun evinin duvarlarında çatlaklar oluştu. Yakupoğlu, evin oturulacak halde olmadığını ve ailesinin risk altında olduğunu belirtti. AFAD'a bilgi verildi.


Advertisement