Kamyon Kontrolden Çıktı: 1 Ölü, 3 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Kamyon Kontrolden Çıktı: 1 Ölü, 3 Yaralı

Kamyon Kontrolden Çıktı: 1 Ölü, 3 Yaralı

Manisa'nın Soma İlçesi'nde, kontrolden çıkan kamyon önce kırmızı ışıkta duran işçi servisine, ardından bir işyerinin tabelasına, sonra da kaldırımda yürüyen 27 yaşındaki Tülay Demirtaş'a çarptı.

05.10.2015 13:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisa'nın Soma İlçesi'nde, kontrolden çıkan kamyon önce kırmızı ışıkta duran işçi servisine, ardından bir işyerinin tabelasına, sonra da kaldırımda yürüyen 27 yaşındaki Tülay Demirtaş'a çarptı. Kazada aracın altında kalan Demirtaş ölürken; işçi servisindeki üç kişi yaralandı. Kaza, dün (pazar) saat 23.30 sıralarında, Gaziosman Paşa Caddesi üzerinde meydana geldi. Soma'dan Bergama yönüne giden 50 yaşındaki Ali Çıngal, yönetimindeki 45 VN 705 kamyonun direksiyon hakimiyetini yitirdi. Önce kırmızı ışıkta duran 35 BP 420 işçi servisine, ardından bir işyerinin tabelasına, daha sonra da kaldırımda yürüyen 27 yaşındaki Tülay Demirtaş'a çarptı. Yaklaşık 1.5 metre kamyonun altında sürüklenen Demirtaş, sıkıştığı aracın altında kanlar içinde kaldı. Ayrıca servis aracındaki üç kişi yaralandı. Hasar gören araçlar ile yaralıları görenler kazayı; sağlık, AKS 110 ve polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine kaza yerine gelen AKS 110 ekipleri, sağ ön tekerleğin altında sol kolu sıkışan Demirtaş'ı kurtardı. Sağlık ekipleri, Demirtaş ile birlikte kazada yaralanan Erol Süer (46), Mustafa Uçar (35) ve Ahmet Yılmaz'ı (28), ambulanslarla, Soma Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yapılan ilk müdahale sonrası yaralılardan durumu ağır olan Tülay Demirtaş, ambulansla, Manisa Celal Bayar Üniversitesi Hastanesi'ne sevk edildi. Ancak Demirtaş, tedaviye alınmasına rağmen kurtarılamadı. Kamyon şoförü Çıngal, gözaltına alındı. Kazayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kamyon Kontrolden Çıktı: 1 Ölü, 3 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Giresun'un Bulancak ilçesinde kuyumcunun soyulmasına ilişkin 3 şüpheli tutuklandı
    22:23 Giresun'un Bulancak ilçesinde kuyumcunun soyulmasına ilişkin 3 şüpheli tutuklandı

    Bulancak ilçesindeki bir kuyumcunun dün gerçekleştirilen maskeli ve silahlı soygunla ilgili olarak gözaltına alınan 3 şüpheli, çıkarıldıkları hakimlikçe tutuklandı. Şüpheliler, 'nitelikli yağma ve kişiyi hürriyetinden yoksun kılma' suçlarından yargılanacak.

  • Önce kardeşleri sonra kendisi... Edirne'nin en meşhur ciğercisi hayatını kaybetti
    22:09 Önce kardeşleri sonra kendisi... Edirne'nin en meşhur ciğercisi hayatını kaybetti

    Edirne'de 2 ay önce toprağa verdiği ağabeyinin acısını sindiremeden geçen hafta Perşembe günü yine bir ağabeyini daha toprağa veren Edirne'nin meşhur ciğercisi Bahri Dinar, uyurken geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Edirne'nin tanıtıma büyük katkı sağlayan kentin sevilen yüzü, Edirne'yi Tanıtma ve Tava Ciğer Kalite Koruma Derneği Başkanı 63 yaşındaki Bahri Dinar, hayatını kaybetti.

  • İsrail saldırılarında 7 Filistinli hayatını kaybetti
    22:08 İsrail saldırılarında 7 Filistinli hayatını kaybetti

    İsrail ordusunun iki gündür saldırılarını sürdürdüğü işgal altındaki Batı Şeria'nın Tulkerim kenti ile kentte bulunan Nur Şems Mülteci Kampı'nda hayatını kaybeden Filistinli sayısı 7'ye yükseldi.


Advertisement