Kamyon Motosiklete Çarptı: 2 Ölü - Son Dakika
Güncel

Kamyon Motosiklete Çarptı: 2 Ölü

Tekirdağ’ın Ergene ilçesinde bir kamyon, aynı yöne giden motosiklete çarptı.

24.05.2016 12:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tekirdağ'ın Ergene ilçesinde bir kamyon, aynı yöne giden motosiklete çarptı. Kazada motosiklette bulunan 2 kişi hayatını kaybetti.

Kaza, Ergene ilçesi Ulaş Mahallesi mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Ergene'den Edirne yönüne gitmekte olan ve sürücüsü henüz tespit edilemeyen 59 FG 636 plakalı motosiklete aynı yönde ilerleyen Mehmet B. yönetimindeki 03 DE 013 plakalı kamyon çarptı. Çarpmanın şiddetiyle savrulan motosikletteki Salim Bayramoğulları ve Nurettin Çetin hayatını kaybetti.

Jandarma ekipleri, yaptıkları incelemede motosikletin kazada ölen Salim Bayramoğlulları adına kayıtlı olduğunu belirledi. Kazada hayatını kaybedenlerden birine ait kask kaza yerinden yaklaşık 50 metre uzağa fırlarken kamyon da olay yerinden yaklaşık 150 metre sonra durabildi.

Salim Bayramoğulları ve Nurettin Çetin'in cansız bedenleri, Jandarma Olay Yeri İnceleme ekipleri ve nöbetçi Cumhuriyet Savcısı'nın incelemesinin ardından morga kaldırıldı. Ergene İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri ile Bölge Trafik Denetleme İstasyon Amirliği ekipleri kaza yerinde inceleme yaparken, kamyon sürücüsü Mehmet B. jandarma ekiplerince gözaltına alındı.

Kazayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kamyon Motosiklete Çarptı: 2 Ölü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement