Kamyon, Öğrenci Servisine Arkadan Çarptı, 5 Öğrenci Yaralandı - Son Dakika
Güncel

Kamyon, Öğrenci Servisine Arkadan Çarptı, 5 Öğrenci Yaralandı

Kamyon, Öğrenci Servisine Arkadan Çarptı, 5 Öğrenci Yaralandı

Ordu'nun Gülyalı İlçesi'nde Ordu- Giresun Havalimanı inşaatına taş taşıyan kamyon, öğrenci servisine arkadan çarptı.

29.04.2014 21:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ordu'nun Gülyalı İlçesi'nde Ordu- Giresun Havalimanı inşaatına taş taşıyan kamyon, öğrenci servisine arkadan çarptı. Kazada 5 öğrenci yaralandı.

Kaza bugün Ordu'da meydana geldi. Mehmet Çakmak yönetimindeki 52 S 0276 plakalı öğrenci servisi Giresun Piraziz Çok Programlı Lisesi'nden aldığı üçüncü sınıf öğrencilerini Ordu'nun Gülyalı İlçesi'ne getirdi. Giresun- Ordu karayolunda Gülyalı İlçesi Yeniköy yol ayrımında öğrencileri indirmek için duran servise, Ordu- Giresun havalimanına taş taşıyan Birol Genç'in kullandığı 34 EU 2977 plakalı kamyon arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle deniz kenarına fırlayan minibüs kumsaldaki kayalıkların üzerinde durabildi. Kazada kamyon sürücüsü Birol Genç, minibüs sürücüsü Mehmet Çakmak yara almazken minibüste bulunan öğrenciler Emine Gül, Mine İnce, Hazel Aydın, Bahar Kahraman ve Sedef Yılmaz yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen ambulansı ile Ordu Devlet Hastanesi ve Eğitim Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Sürücüler Birol Genç ve Mehmet Çakmak ifadesi alınmak üzere karakola götürülürken polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Nedim KOVAN/ GÜLYALI (Ordu), (DHA) -

(Tür: Yurt)

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kamyon, Öğrenci Servisine Arkadan Çarptı, 5 Öğrenci Yaralandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Kadirli'de çocuğa motosiklet çarptı
    09:59 Kadirli'de çocuğa motosiklet çarptı

    Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde yolun karşısına geçmeye çalışan çocuğa motosiklet çarptı. Kazada hem çocuk hem de motosiklet kullanıcısı yaralandı.

  • Adana'da düzenlenen Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı esnafa can suyu oluyor
    09:56 Adana'da düzenlenen Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı esnafa can suyu oluyor

    Adana'da bu sene 12'ncisi düzenlenen Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı, esnafa can suyu oluyor. Karnavala yerli ve yabancı yüz binlerce kişinin katılması beklenirken, esnafın işleri açılacak ve ekonomik olarak zor günler geçiren esnafa can suyu olacak.

  • Adana'da Kovalamaca Sonucu 2 Kilo 200 Gram Esrar Ele Geçirildi
    09:56 Adana'da Kovalamaca Sonucu 2 Kilo 200 Gram Esrar Ele Geçirildi

    Adana'da narkotik ekipleri, takibe aldıkları bir otomobilde gerçekleştirdikleri kovalamacanın ardından arka tampon ve alt muhafaza korumasında 2 kilo 200 gram esrar ele geçirdi. Olayla ilgili bir kişi tutuklandı.

  • Adana'da Motosikletle Babaannesini Ziyarete Giden Genç Maganda Kurşunuyla Hayatını Kaybetti
    09:55 Adana'da Motosikletle Babaannesini Ziyarete Giden Genç Maganda Kurşunuyla Hayatını Kaybetti

    Adana'da sokak ortasında öldürülen gencin motosikletiyle babaannesini ziyarete gittiği sırada iki kişinin bir iş yerine silahlı saldırı düzenlemesi sonucu gelen maganda kurşunuyla hayatını kaybettiği ortaya çıktı. Genç, taksi durağına yaklaşık 14 el ateş açan şüphelilerin saldırısı sırasında babaannesine giderken kurşunların hedefi oldu. Baba, katillerin bulunup adalete teslim edilmesini istediğini belirtirken, babaanne ise oğlunun kör bir kurşuna rastladığını söyledi.


Advertisement