Kamyon Sürücüsünün Son Hamlesi Faciayı Önledi - Son Dakika
Güncel

Kamyon Sürücüsünün Son Hamlesi Faciayı Önledi

Kamyon Sürücüsünün Son Hamlesi Faciayı Önledi

Bartın Devlet Hastanesi Acil Servis önünde duran atık kamyonu, sürücüsü indikten sonra el freninin boşalması sonucu hareket etti.

31.07.2015 15:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bartın Devlet Hastanesi Acil Servis önünde duran atık kamyonu, sürücüsü indikten sonra el freninin boşalması sonucu hareket etti. Acil önünde içinde hasta bulunan otomobil ve öndeki ambulansa çarpmak üzereyken çamurluğa çıkan sürücü, son anda direksiyonu boş ambulansa doğru çevirerek olası faciayı önledi.

Kaza, saat 12.00 sıralarında meydana geldi. Bartın Belediyesi'ne ait evsel atık toplama kamyonu, acil servis önündeki atıkları almak için durdu. Sürücü 36 yaşındaki Aydın Çekiç'in, rampada el frenini çekip çalışır durumda bırakıp indiği 34 UL 6015 plakalı kamyon, el freninin boşalması sonucu hareket etti. Durumu fark eden sürücü, hareket halindeki kamyonun çamurluğuna çıkıp, acil önünde içinde hasta bulunan otomobil ve onun önünde hasta indiren ambulansa çarpmak üzereyken son anda direksiyonu çevirdi. Kamyon, acilin karşısında boş olan park halindeki iki ambulansa çarparak durdu. Güvenlik kamerasına yansıyan kazada, kamyon sürücüsünün hamlesi sayesinde ölen ya da yaralanan olmadı. Kamyonda ve ambulanslarda hasar oluşurken kazayla ilgili polis tutanak tuttu. - Bartın

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kamyon Sürücüsünün Son Hamlesi Faciayı Önledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement