Kamyon Tır'a Çarptı: 6 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Kamyon Tır'a Çarptı: 6 Yaralı

Kamyon Tır\'a Çarptı: 6 Yaralı

Konya’nın Ereğli ilçesinde tarım işçilerini taşıyan kamyonun TIR’a yandan çarpması sonucu 6 kişi yaralandı.

24.09.2014 10:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konya'nın Ereğli ilçesinde tarım işçilerini taşıyan kamyonun TIR'a yandan çarpması sonucu 6 kişi yaralandı.

Kaza, Ereğli- Karapınar yolunun 15. kilometresinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Mehmet Ali G. idaresindeki 42 YN 078 plakalı kamyon, sollamak istediği Ayhan K.'nin kullandığı 42 GP 177 plakalı TIR'a yandan çarptı. Kazada açık kasalı kamyonette bulunan tarım işçileri Nebahat Bettik, Bediha Bettik, Maviş Arıcan, Fadimana Yüksek, Zübeyde Demir, ve Beyhan Yayla yaralandı.

Kazanın ardından olay yerine gelen yaralı yakınları, kazazedelerin uzun süre ambulans beklemesine tepki göstererek sağlık görevlileri ile tartıştı. Yaralılar Ereğli'deki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alınırken, sürücüler ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

Öte yandan, son 24 saat içerisinde 3 ayrı trafik kazasının yaşadığı noktada başka bir trafik kazasında şarampole yuvarlanan TIR'ın bulunması da dikkatlerden kaçmadı. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kamyon Tır'a Çarptı: 6 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Akaryakıt fiyatlarıyla ilgili tabela iddiaları yalanlandı
    07:38 Akaryakıt fiyatlarıyla ilgili tabela iddiaları yalanlandı

    31 Mart seçimleri sonrasında akaryakıt fiyatlarının artarak 3 haneli rakamlara çıkacağı iddiasıyla dağıtım şirketlerinin yeni tabela talebinde bulunduğu haberleri yalanlandı. İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi tarafından yapılan açıklamada, akaryakıt dağıtım şirketlerinin böyle bir talepte bulunmadığı belirtildi. Kamuoyunu manipüle etmek amacıyla üretilen dezenformasyonlara itibar edilmemesi gerektiği vurgulandı.

  • Küçükçekmece'de fabrika yangını
    07:20 Küçükçekmece'de fabrika yangını

    Küçükçekmece Mehmet Akif Mahallesi Bahariye Caddesi'nde bulunan bir fabrikada bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, polis ve sağlık ekibi sevk edildi. İddiaya göre içeride mahsur kalan işçiler olabilir. İtfaiye ekipleri yangına müdahale ediyor.

  • Küçükçekmece'de fabrika yangını! Mahsur kalan işçiler var
    07:00 Küçükçekmece'de fabrika yangını! Mahsur kalan işçiler var

    İstanbul Küçükçekmece'de iplik üretimi yapılan bir fabrikada yangın çıktı. Çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi bölgeye sevk edilirken, fabrikada mahsur kalan işçiler olduğu iddia ediliyor.


Advertisement