Kamyoncular Garajındaki Düzenleme Çalışmaları Sona Erdi - Son Dakika
Yerel

Kamyoncular Garajındaki Düzenleme Çalışmaları Sona Erdi

Kamyoncular Garajındaki Düzenleme Çalışmaları Sona Erdi

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenleme ve asfaltlama çalışmaları ile sosyal tesisleri bitirilen Kamyoncular Garajı hizmete girdi.

24.12.2015 18:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenleme ve asfaltlama çalışmaları ile sosyal tesisleri bitirilen Kamyoncular Garajı hizmete girdi.

Yeşiltepe bölgesinde bulunan Kamyon Garajı'nda ESOB Başkanı Şevket Keskin tarafından verilen yemeğe Malatya Valisi Süleyman Kamçı, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Yeşilyurt Belediye Başkanı H. Uğur Polat, İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cemil Çelik, Genel Sekreter Arif Emecen, ESOB Başkanı H. Hüseyin Erkoç, ESOB Başkanı Şevket Keskin, İl Jandarma Komutanı Albay Şerafettin Yılmaz, İl Emniyet Müdürü Ömer Urhal, İhlas Holding ve Türkiye Gazetesi Bölge Müdürü Celal Koyuncu, BİK Müdürü Nihat Abacı, çeşitli meslek grupları oda başkanları, yönetim kurulu üyeleri ile kamyoncu esnafları katıldı.

Yemekte bir teşekkür konuşması yapan ESOB Başkanı Şevket Keskin, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır'ın göreve geldiği günden beri Malatya'nın çehresini değiştirmek için elinden gelen gayreti gösterdiğini belirterek bu çalışmaları takdirle karşıladıklarını söyledi.

Yaptığı başarılı hizmetlerden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır ve ekibine teşekkür ederek, başarılarının devamını dileyen Şevket Keskin, "Bu bölgede hoş olmayan bir görüntü vardı ve Büyük Şehir Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Çakır olaya el atarak bir dizi çalışmayla bu görüntü kirliliğini ortadan kaldırdı. Ben bütün esnaflarımız adına Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Çakır'a teşekkür ederim. Göreve geldiği günden beri Malatya için çok büyük hizmetler verdi, Sayın Başkanımıza başarılarının ve hizmetlerinin devamını diliyorum" dedi.

Yemekte konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır kamyoncular garajındaki yapılan düzenlemeler neticesinde bölgede önemli bir sorunun giderildiğini ifade ederek "İnşallah esnaflarımızın yaşadığı siteleri de sorunsuz bir hale dönüştüreceğiz, bunun için çalışmalarımızı yoğun bir şekilde sürdürüyoruz" dedi.

Kamyon Garajı'nın Malatya'ya ve esnaflara hayırlı olması temennisinde bulunan Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır ise temel amaçlarının Malatya'ya hizmet etmek olduğunu söyleyerek "Bizim temel felsefemiz insanları sorunsuz bir şekilde yaşatabilmektir. Dolayısıyla Malatya'daki bütün esnaflarımızın sıkıntıları ve yapılacak olan hizmetlerle yakından ilgileniyoruz. Burada da önemli bir çalışma yürüttük, İnşallah bunun devamı gelecek. Bu bölgede grup sitelerini daha da yoğunlaştırmak için çalışmamız var. Mobilyacılardan ayakkabıcılara kadar bunlarla ilgili hazırlıklarımız var. İmar planlarında bunların altlıkları hazırlandı TOKİ ile görüşmelerimiz oldu. TOKİ'nin katkıları ile esnafımızın daha kolay ve daha sağlıklı ortamda hizmet üretebilmeleri için bu çalışmalarımızı yoğun bir şekilde sürdürüyoruz. İnşallah esnaflarımızın yaşadığı siteleri sorunsuz bir hale dönüştüreceğiz. Burada acil ihtiyaç vardı. Garajın genişletilmesi, altyapısının yapılması, istinat duvarlarının yapılması asfaltının yapılması ile birlikte burada güzel bir hizmet yerine getirilmiş oldu. Esnaflarımız için hayırlı olsun, kazasız, güzel hizmetler yapmak nasip olsun" ifadelerini kullandı.

Son olarak konuşan Malatya Valisi Süleyman Kamçı da sanayinin ve ticaretin temelinin esnaflarla başladığını söyleyerek "Başta Cumhurbaşkanımız olmak üzere herkes aynı görüş ve düşünceyi paylaşıyor. Esnafımızın yüzü gülünce bizimde yüzümüz güler, bizde iyi oluruz. Bu yapılan hizmetler asla yeterli değildir. Esnafımıza elimizden geldiğince hizmet etmeye, yardım etmeye devam edeceğiz. Büyükşehir Belediyemiz burayı güzelleştirmiş. Başkanıma ve ekibine teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kamyoncular Garajındaki Düzenleme Çalışmaları Sona Erdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement