Kamyonet ile Motosiklet Çarpıştı: 2 Ölü - Son Dakika
Güncel

Kamyonet ile Motosiklet Çarpıştı: 2 Ölü

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Kaza yerinden görüntüler- Kamyonetin altındaki motor görüntüsü- İtfaye ekiplerinin çalışması- Güvenlik ekiplerinin çalışması Kahramanmaraş'ta kamyonet ile motosiklet çarpıştı: 2 ölü- Hakkari'de sözleşmeli er olarak görev yapan Ali Rıza Kar ile arkadaşı hayatını kaybetti Türkoğlu ilçesinde, kamyonet ile motosikletin çarpışması sonucu 2 kişi hayatını kaybetti.

24.06.2015 20:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Kaza yerinden görüntüler- Kamyonetin altındaki motor görüntüsü- İtfaye ekiplerinin çalışması- Güvenlik ekiplerinin çalışması Kahramanmaraş'ta kamyonet ile motosiklet çarpıştı: 2 ölü- Hakkari'de sözleşmeli er olarak görev yapan Ali Rıza Kar ile arkadaşı hayatını kaybetti Türkoğlu ilçesinde, kamyonet ile motosikletin çarpışması sonucu 2 kişi hayatını kaybetti. Türkoğlu-İmalı bağlantı yolu Kızıleniş Mahallesi mevkisinde Ali Rıza Kar (24) yönetimindeki 46 AG 730 plakalı motosiklet ile karşı yönden gelen A.B. idaresindeki 46 LL 155 plakalı kamyonet çarpıştı.Kazada, Hakkari'nin Şemdinli ilçesi Aktütün Karakolu'nda sözleşmeli er olarak görev yaptığı öğrenilen sürücü Kar, olay yerinde hayatını kaybetti, motosikletteki arkadaşı Eyup Ağcadağ (19) ağır yaralandı.112 Acil Servis ekiplerince Türkoğlu Dr. Kemal Beyazıt Fizik Tedavi Hastanesine kaldırılan Ağcadağ, müdahaleye rağmen kurtarılamadı.Kamyonet sürücüsü A.B. gözaltına alındı.

Kamyonet ile Motosiklet Çarpıştı: 2 Ölü
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kamyonet ile Motosiklet Çarpıştı: 2 Ölü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • yılmaz: Yeri hiç dolmaz gardaşim allah mekanını cennet etsin iyi Günlerimiz geçti seninle hakkımız varsa helal olsun sana 1 0 Yanıtla
  • ysn okmş: allah ailelerine sabır versinn 0 0 Yanıtla
  • hasan okumuş: alllah rahmet eylesin 0 0 Yanıtla
  • Erdinç: Allah rahmet eylesin mekani cennet olsun 0 0 Yanıtla
  • safiye oğul: Beyoğlu yoklugunuzu ariycak mekanin cennet olsn allahim anne babaniza sabr versn :( 0 0 Yanıtla
  • galip M.: Allah mekanlarini cennet eylesin. 0 0 Yanıtla

Advertisement