Kamyonet Kasasını Havuza Çevirdi - Son Dakika
Güncel

Kamyonet Kasasını Havuza Çevirdi

Kamyonet Kasasını Havuza Çevirdi

Nevşehir’in Ürgüp ilçesinde esnaflık yapan Yücel Vural, kendisine ait kamyonet kasasını havuza çevirdi.

03.08.2015 12:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Nevşehir'in Ürgüp ilçesinde esnaflık yapan Yücel Vural, kendisine ait kamyonet kasasını havuza çevirdi. Yaklaşık 2 ton su ile doldurduğu kamyonet kasasında Vural'ın çocukları ve yeğenleri hem serinliyor hem de eğleniyor.

Sıcaklıkların 35 dereciyi bulduğu Ürgüp'te vatandaşlar serinlemek için kendilerince ilginç yöntemler buluyor. Kimileri sıcaklarda soluğu turistik tesislerin havuzlarında alırken kimileri de kendi buldukları yöntemlerle serinlemeye çalışıyor.

Kendisine ait kamyonetin kasasını naylonla kaplayarak içerisine su dolduran Yücel Vural, çocuklarını ve yeğenlerini serinletmek için böyle bir çare bulduğunu söyledi. Sıcaktan bunalan çocukların kamyonet kasasında oluşturduğu havuz sayesinde hem serinlediklerini hem de eğlendiklerini belirten Vural, "Sıcaklıkların arttığı bugünlerde çocuklar evde durmuyor ve havuza gitmek istiyorlar, bizimde pek zamanımız olmadığı için bu yöntemi yaparak çocuklarımızı mutlu ettik. Çocuklar bu durumdan oldukça memnun Kamyonetin içinde havuzda yüzer gibi yüzüyorlar. Ayrıca suyu da evimizde bulunan yeraltı suyuyla doldurduk sıfır maliyetle hem serinleyip hem eğleniyoruz, burada kullandığımız suyu da tekrar bahçemize aktarıp bitkilerimizi suluyoruz" dedi. - NEVŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kamyonet Kasasını Havuza Çevirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement