Kırmızı Işıkta Bekleyen İş Adamının Üzerine Kamyon Düştü! - Son Dakika
3.Sayfa

Kırmızı Işıkta Bekleyen İş Adamının Üzerine Kamyon Düştü!

Kırmızı Işıkta Bekleyen İş Adamının Üzerine Kamyon Düştü!

Kuşadası'nda kırmızı ışıkta geçen kamyonet otomobile çarpmamak için manevra yapınca ışıklarda bekleyen 3 motosiklete çarparak devrildi. Motosiklet sürücüsü iş adamı feci şekilde can verdi.

12.07.2016 21:34  Güncelleme: 11:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aydın'ın Kuşadası İlçesi'nde, iddiaya göre kırmızı ışıkta geçen kamyonet otomobile çarpmamak için manevra yapınca ışıklarda bekleyen 3 motosiklete çarparak devrildi. Kazada devrilen kamyonetin altında kalan iş adamı 35 yaşındaki motosiklet sürücüsü Ömer Şengülen hayatını kaybetti, 3 kişi yaralandı.

KURALLARI İHLAL ETTİ, FECİ ŞEKİLDE CAN ALDI

Kaza, dün saat 17.00 sıralarında Tütüncüler Kavşağı'nda meydana geldi. İzmir'den Kuşadası yönüne seyir halinde olan Serdal Ekinci idaresindeki gıda malzemesi yüklü 35 AD 7258 plakalı kamyonet, iddiaya göre kırmızı ışıkta geçti. Diğer yönden yeşil ışıkta geçen otomobile çarpmamak için manevra yapan kamyonet kontrolden çıkarak kırmızı ışıkta bekleyen Ömer Şengülen yönetimindeki 09 L 6552 plakalı motosiklete, Niyazi Solmaz yönetimindeki 09 L 9264 plakalı motosiklet ve Murat Zırhlı idaresindeki 09 BJ 853 plakalı motosiklete çarparak devrildi.


Kazada motosiklet sürücülerinden Solmaz, Zırhlı ve kamyonet sürücüsü Ekinci yaralanırken, devrilen kamyonetin altına kalan Şengülen feci şekilde can verdi.


İTFAİYE EKİPLERİ CESEDİ ZOR ÇIKARDI

Kazayı görenlerin durumu bildirmesi üzerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı müdahalenin ardından yaralılar ambulanslarla Kuşadası Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.


Tedaviye alınan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Kazada yaşamını yitiren Ömer Şengülen'in cesedi itfaiye ekipleri tarafından kamyonetin altından çıkarıldıktan sonra savcının incelemesiyle olay yerinden kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.


(Hayatını kaybeden Kuşadalı iş adamı Ömer Şengülen)

Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa Kırmızı Işıkta Bekleyen İş Adamının Üzerine Kamyon Düştü! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • SANSİRO: BU HABERE BAKIP SAÇMA SAPAN YORUM YAPMAYIN ADAM AKILLI YORUM YAPIN BU HABERE YAPILACAK YORUM HAYATIMIZIN NE KADAR UCUZ OLDUĞU GÖRÜNÜYOR ŞOFÖRDE 6 ,7 AY SONRA ÇIKAR 7 1 Yanıtla
  • SERDAR: KATİLLLLLL ŞÖFÖR 5 1 Yanıtla
  • insanlık : allah rahmet eylesin yakınlarına allah sabırlar versin önce bunu söylemelisin öküz ayrıca ben resimlere bakınca chp li diyorum 2 2 Yanıtla
  • TT: ADAM ORDA CAN VERİYOR FECİ BİR ŞEKİLDE BURADA ADAMIN SİYASİ SAFINI DEĞERLENDİRİYOR VE HAKARET EDİYORSUNUZ İNSANLIĞIN GELDİĞİ NOKTAYI ŞU HABER SİTELERİNİN YORUMLARINDA GÖRMEK MÜMKÜN 1 1 Yanıtla
  • TT: ULAN HAYVAN SENİN GİBİ PİSLİKLERLE AYNI HAVAYI SOLUYORUZ SENİ KİM KURTARACAK ÖBÜR TARAFTA 1 1 Yanıtla
  • bezirci: allah belanızı versin ne biçim bi toplum olduk böyle orada bi insan ölmüş akp mhp chp hdp hristiyan musevi ne olursa olsun herkes kendi günahını çeker bu nasıl bi insanlıktır allah ım sen bilirsin hiç mi içiniz acımıyor allah size vermeye korkuyor mu sadece insan olduğu için saygı gösterin bari kansızlar 0 0 Yanıtla

Advertisement