Kamyonun Çarptığı Temizlik İşçisi Kadın Öldü - Son Dakika
Güncel

Kamyonun Çarptığı Temizlik İşçisi Kadın Öldü

Amasya'nın Suluova ilçesinde yol kenarında temizlik yapan belediye işçisi kadın, kamyonun çarpması sonucu hayatını kaybetti.

11.12.2014 14:43  Güncelleme: 14:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kamyonun çarptığı temizlik işçisi kadın öldü- Amasya'nın Suluova ilçesinde yol kenarında temizlik yapan belediye işçisi kadın, kamyonun çarpması sonucu hayatını kaybetti Suluova ilçesinde yol kenarında çalışan belediye işçisi kadın, kamyonun çarpması sonucu yaşamını yitirdi.Mustafa Anar (58) idaresindeki 55 H 4445 plakalı kum yüklü kamyon, bir ay önce İŞKUR'un Toplum Yararına Çalışma Programı kapsamında Suluova Belediyesi bünyesinde temizlik işçisi olarak çalışmaya başlayan Emine Onur'a (38), Yeni Mahalle Atatürk Bulvarı'nda kaldırımları temizlerken çarptı.Olay yerinde yaşamını yitiren evli ve 2 çocuk annesi Onur'un cesedi, Suluova Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.Aynı tarihte İŞKUR programı kapsamında Suluova Belediyesi Fen İşlerinde çalışmaya başlayan ve kazayı duyarak olay yerine gelen eşi Mustafa Onur, sinir krizi geçirdi.Sürücü Anar ise gözaltına alındı. .....

Kamyonun Çarptığı Temizlik İşçisi Kadın Öldü
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kamyonun Çarptığı Temizlik İşçisi Kadın Öldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement