Kamyonun Çarptığı Yaya Öldü - Son Dakika
Güncel

Kamyonun Çarptığı Yaya Öldü

Kamyonun Çarptığı Yaya Öldü

TEKİRDAĞ'ın Muratlı İlçesi'nde yolun karşısına geçmek isterken kamyonun çarptığı 44 yaşındaki Faik Hural öldü.

14.01.2017 23:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TEKİRDAĞ'ın Muratlı İlçesi'nde yolun karşısına geçmek isterken kamyonun çarptığı 44 yaşındaki Faik Hural öldü.

Kaza, akşam saatlerinde Muratlı İlçesi Büyükkarıştıran karayolu üzerinde meydana geldi. Henüz plakası ve sürücüsü belirlenemeyen bir kamyon, mesai bitimi şoför olarak çalıştığı fabrikadan çıkıp yolun karşısına geçmek isteyen Faik Hural'a çarptı. Kazada, Hural olay yerinde yaşamını yitirirken, kamyon şoförü yoluna devam etti.

Hural'ın cesedi, olay yerinde yapılan incelemenin ardından Muratlı Devlet Hastanesi'nin morguna kaldırıldı.

Polis, kaçan kamyon sürücüsünü yakalamak için çalışma başlattı.

- Tekirdağ

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kamyonun Çarptığı Yaya Öldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Buldan Belediye Başkanı Mehmet Ali Orpak, devraldığı borcu pankartla duyurdu
    16:26 Buldan Belediye Başkanı Mehmet Ali Orpak, devraldığı borcu pankartla duyurdu

    Buldan Belediye Başkanı Mehmet Ali Orpak, geçmiş dönemden devraldığı 109 milyon 632 bin 481 TL'lik borcu belediye binasına astırdığı pankartla kamuoyuna duyurdu.

  • İnegöl'de Yeni Dönem Muhtarlar Toplantısı Yapıldı
    16:26 İnegöl'de Yeni Dönem Muhtarlar Toplantısı Yapıldı

    31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri sonucunda seçilen 116 muhtar ile Kaymakam Eren Arslan ve Belediye Başkanı Alper Taban Başkanlığında yeni dönemin ilk toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda tanışma ve yeni dönemin yol haritası üzerine istişareler yapıldı.

  • Malatya'da 15 Metre Derinliğindeki Su Kuyusuna Düşen Dana Kurtarıldı
    16:24 Malatya'da 15 Metre Derinliğindeki Su Kuyusuna Düşen Dana Kurtarıldı

    Malatya'nın Battalgazi ilçesine bağlı Kemerköprü Mahallesi'nde bir evin bahçesindeki su kuyusuna düşen dana, itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri, 15 metre derinliğindeki su kuyusuna inerek danayı halat yardımıyla çıkarttı ve sahibine teslim etti.

  • Tayvanlı Bisikletçi Türkiye'yi Seviyor
    16:24 Tayvanlı Bisikletçi Türkiye'yi Seviyor

    Tayvanlı bisikletçi Jacky Chen, arkadaşının tavsiyesiyle Türkiye'yi keşfetmek için Iğdır'a geldi. Chen, Türk insanının hoşgörülü ve misafirperver olduğunu belirterek, daha önce 78 ülkeyi gezip Ağrı Dağı'nı da merak ettiğini söyledi. Pandemi nedeniyle ara verdiği dünya turuna 2023'te devam etmeyi planlayan Chen, bisikletiyle 61 ülkeyi gezip hedefinin 40 ülke daha gezmek olduğunu ifade etti.

  • ESOGÜ'de Otizm Farkındalık Panayırı düzenlendi
    16:24 ESOGÜ'de Otizm Farkındalık Panayırı düzenlendi

    Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Eğitim Fakültesi Özel Eğitim Bölümü tarafından düzenlenen Otizm Farkındalık Panayırı, ESOGÜ Rektörü ve diğer yetkililerin katılımıyla gerçekleştirildi. Panayırda, el emeği ürünler ve yiyecekler satışa sunularak, elde edilen gelir deprem bölgesindeki özel ihtiyaç sahibi öğrencilere yardım amacıyla kullanılacak.

  • Efeler Belediyesi, Uluslararası Aydın Tarım Gıda ve Hayvancılık Fuarı'na katıldı
    16:24 Efeler Belediyesi, Uluslararası Aydın Tarım Gıda ve Hayvancılık Fuarı'na katıldı

    Efeler Belediye Başkanı Anıl Yetişkin, Aydın Tarım Gıda ve Hayvancılık Fuarı'nın açılış törenine katılarak, belediyenin ürünlerini sergiledi.

  • Aydın Büyükşehir Belediyesi Meclisi Yeni Divan Katibi Üyelerini Belirledi
    16:24 Aydın Büyükşehir Belediyesi Meclisi Yeni Divan Katibi Üyelerini Belirledi

    Aydın Büyükşehir Belediyesi, 31 Mart yerel seçimlerinden sonra ilk meclis toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıda yeni meclis divan katibi üyeleri belirlendi.

  • Trabzon'da düzenlenen Türkiye Büyükler Bahar Kupası devam ediyor
    16:19 Trabzon'da düzenlenen Türkiye Büyükler Bahar Kupası devam ediyor

    Türkiye Tenis Federasyonu tarafından Trabzon'da düzenlenen Türkiye Büyükler Bahar Kupası Kategori 1 müsabakaları, büyük kadınlar finalleriyle devam etti. Beşirli Spor Kompleksi tenis kortlarındaki müsabakaların üçüncü gününde, tek kadınlarda Duru Aslan birinci, Buse Gündüz ise ikinci oldu. Çift kadınlarda Buse Gündüz-Çağla Teoman ikilisinin birinciliği, Duru Aslan-Defne Akçay çiftinin de ikinciliği elde ettiği organizasyonda, büyük erkekler yarı finalleri de gerçekleştirildi. Turnuva, yarın yapılacak büyük erkekler final müsabakalarıyla sona erecek. Gençlik ve Spor İl Müdürü Lokman Arıcıoğlu, Trabzon'da birçok farklı spor etkinliğine ev sahipliği yapmak istediklerini söyledi. Arıcıoğlu, turnuvaya ev sahipliği yapmaktan mutluluk duyduklarını ifade ederek, 'İstanbul, Ankara, İzmir gibi büyükşehirlerimizin yanında Trabzon da bu turnuvada var. Ev sahipliği yapıyoruz burada. Çok özel bir turnuva. Bayram sonrası olmasına rağmen ciddi katılım oldu.' dedi. Düzenlenen turnuvaların sayısını artırmayı hedeflediklerini belirten Arıcıoğlu, 'Burada 15 kortumuz var, 3'ü kapalı. Bu kortlarımızda modernizasyon planlıyoruz. Bu kortlarımızda ulusal ve uluslararası turnuvalar düzenlemek istiyoruz çünkü Trabzon bir spor şehri, bunu hak ettiğini düşünüyoruz. Spor kültürünü çocuklarımızdan yetişkinlerimize aşılamak istiyoruz.' diye konuştu.


Advertisement