Kan Bağışçılarına Madalyaları Verildi - Son Dakika
Yerel

Kan Bağışçılarına Madalyaları Verildi

Kan Bağışçılarına Madalyaları Verildi

Çanakkale’nin Gelibolu ilçesine kan bağışı ve kan verenleri ödüllendirmek için gelen Çanakkale Kızılay Şubesi madalyaları dağıttı.

06.07.2015 10:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çanakkale'nin Gelibolu ilçesine kan bağışı ve kan verenleri ödüllendirmek için gelen Çanakkale Kızılay Şubesi madalyaları dağıttı.

Gelibolu iskele meydanında koşullanan Çanakkale ve Gelibolu Kızılay Şubelerinin ortaklaşa gerçekleştirdikleri kan alımı ve madalya dağıtımında altın madalya bir doktora gitti. İlçede özel diş doktoru olarak çalışan Alpay Yörük, meslek taşlarına ve tüm vatandaşlara örnek olacak bir davranışla, Kızılay Kan Bağış merkezinin gönüllü kan bağışçısı oldu ve 35'in üzerinde verdiği kan bağışı ile Altın madalya alarak ödüllendirildi. Kan bağışında 5 kişiye Gümüş ve 22 kişiye de Bronz madalyaları Çanakkale Kızılay Kan Bağışcısı Uzmanı Dr. Arzu Kırkpınar, Kızılay Gelibolu Şubesi Fahrettin Öztürk ve üyeler tarafından madalyalar verildi.

Gelibolu Kızılay Şube Başkanı Fahrettin Öztürk, "Kan vermenin insan yaşamında ne kadar önemli olduğunu bilmeyen kalmamıştır. Bazen en yakınımıza, bazen de komşumuza kan gerektiğini yaşamış ya da duymuşuzdur. Her bağışlanan bir torba kan, bir insan canını kurtarmak olduğuna göre, kan bağışında bulunan vatandaşlarımızın her biri bir insan hayatı kurtarıyor demektir. Bugün farklı bir günde yaşıyoruz. Ençok kan bağışında bulunanlara madalyalarını dağıttık" dedi. - ÇANAKKALE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kan Bağışçılarına Madalyaları Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement