Kanada'da Görevli Arınç, Bigadiç'e Emniyet Müdürü Oldu - Son Dakika
Güncel

Kanada'da Görevli Arınç, Bigadiç'e Emniyet Müdürü Oldu

Kanada\'da Görevli Arınç, Bigadiç\'e Emniyet Müdürü Oldu

Birleşmiş Milletler Sivil Havacılık Teşkilatı bünyesinde görevli Ömer Faruk Arınç, Balıkesir’in Bigadiç ilçesine emniyet müdürü olarak tayin edildi.

28.09.2015 12:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Birleşmiş Milletler Sivil Havacılık Teşkilatı bünyesinde görevli Ömer Faruk Arınç, Balıkesir'in Bigadiç ilçesine emniyet müdürü olarak tayin edildi. Afrika'da polisleri eğiten, Iğdır'da çocuklara yönelik proje ile oyuncakhane açan Arınç'ın yeni görev yeri Bigadiç oldu.

Bigadiç Emniyet Müdürlüğü'ne Ömer Faruk Arınç tayin edildi. Arınç, 2012 yılında Iğdır Emniyet Müdürlüğü'nde Çocuk Şube Müdürü olarak görev yaparken öncülüğünde kurulan "oyuncakhane" projesi ile örnek olmuştu. Türkiye'ye emsal teşkil eden proje bir çok ilde uygulanmıştı. Müdür Arınç, 2 yıl Fransa'da master eğitimi aldı, Birleşmiş Milletler'e bağlı olarak Afrika Kongo Cumhuriyeti polislerine 2 yıl eğitim verdi. Kanada'da Uluslararası Sivil Havacılık Teşkilatı'nda 2 yıl eğitim yaptı. Kısa süre önce Balıkesir'in Bigadiç ilçesine atanan Emniyet Müdürü Arınç, Bigadiç'in çok güzel bir yer olduğunu söyledi.

İngilizce ve Fransızca bilen Ömer Faruk Arınç, evli ve iki çocuk babası. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kanada'da Görevli Arınç, Bigadiç'e Emniyet Müdürü Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement