Nilüfer'de Kanadı Kırık Şahine Operasyon - Son Dakika
Güncel

Nilüfer'de Kanadı Kırık Şahine Operasyon

Nilüfer\'de Kanadı Kırık Şahine Operasyon

Nilüfer Belediyesi Hayvan Bakım ve Tedavi Merkezinde tedavi altına alınan yaralı şahin, tekrar yükseklerden uçacağı günü sabırsızlıkla bekliyor.

12.07.2014 09:23  Güncelleme: 09:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Nilüfer Belediyesi Hayvan Bakım ve Tedavi Merkezi'nde tedavi altına alınan yaralı şahin, tekrar yükseklerden uçacağı günü sabırsızlıkla bekliyor.

Vatandaşların bulduğu yaralı şahin, Nilüfer Belediyesi Hayvan Bakım ve Tedavi Merkezi'nde tedavi altına alındı. Beslenemediği için genel durumu kötü görünen şahin, tekrar uçabilmesi için tedavi altına alındı.

Yapılan kontrollerde darbe aldığı da ifade edilen şahin için seferber olduklarını ifade eden Dr. Ayşe Yazıcı, "Yaralı şahini genel durumunun düzelmesi ve vücut direncinin artması için bir müddet müşahede altında tuttuk. Bu zaman zarfında beslenmesine ve vücut direncini arttırmaya yönelik tedavi uygulandı. Yaptığımız radyolojik tetkikler sonucu tibia kemiğinin kırık olduğunu tespit ettik. Bunun üzerine operasyona aldık. Operasyon kırık kemiğe IM pin Fixation tekniği uygulanarak başarılı bir şekilde gerçekleştirildi" dedi.

Yaralı şahin tedavisinin tamamlanmasının ardından ait olduğu doğal yaşam alanına yeniden kavuşabilmesi için Bursa- Karacabey Ovakorusu Celal Acar Yaban Hayvanları Kurtarma ve Rehabilitasyon Merkezi yetkililerine teslim edilecek. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Nilüfer'de Kanadı Kırık Şahine Operasyon - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement