Kanatlı Sektörü Ramazandan Umutlu - Son Dakika
Ekonomi

Kanatlı Sektörü Ramazandan Umutlu

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Tavuk çiftliği Besi civcivleri Kanatlı sektörü ramazandan umutlu Çeşitli sıkıntılar nedeniyle zor günler yaşayan sektör, tüketimin arttığı ramazanda yapılacak satışların umut olmasını bekliyor KTG Yönetim Kurulu Üyesi Afyon: "Özellikle yumurta, tok tutma özelliğiyle ramazan ayında vatandaşlarımızın.

05.06.2016 13:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Tavuk çiftliği

Besi civcivleri Kanatlı sektörü ramazandan umutlu

Çeşitli sıkıntılar nedeniyle zor günler yaşayan sektör, tüketimin arttığı ramazanda yapılacak satışların umut olmasını bekliyor

KTG Yönetim Kurulu Üyesi Afyon: "Özellikle yumurta, tok tutma özelliğiyle ramazan ayında vatandaşlarımızın tercihleri arasında yer almalı. Vatandaşlarımızın bu gıdaya hak ettiği ilgiyi göstermesini bekliyoruz"

Akdeniz Su Ürünleri ve Hayvansal Mamüller İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Üyesi Kaplan: "Ramazan öncesi·nde hareketlenen tavuk eti· tüketi·mi·ni·n daha da artmasını beklemekteyi·z. Bununla beraber tavuk eti· fi·yatlarında da bi·r artışın olmayacağı beklenmemektedi·r"

Kanatlı Sektörü Ramazandan Umutlu
Kaynak: AA

Son Dakika Ekonomi Kanatlı Sektörü Ramazandan Umutlu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Huawei, Çin'de Yeni Bir Çip Fabrikası Kuruyor
    01:09 Huawei, Çin'de Yeni Bir Çip Fabrikası Kuruyor

    Huawei yönetimi, Çin'de kapsamlı bir çip fabrikası daha kurmak için çalışmalara başladı. Şirket, çip sektörünün gelişeceğini öngörerek bu alana yapacağı yatırımları artıracak. Şanghay'da yapılacak olan fabrikanın, şirketin çip ihtiyacını karşılaması bekleniyor. Fabrikada üretilecek çiplerin ağırlıklı olarak akıllı telefonlar için kullanılacağı belirtiliyor. Huawei, böylece çip konusunda dışa bağımlılıktan kurtulmayı hedefliyor. Şirketin dev yatırımlarının ürün fiyatlarına etki edebileceği iddia ediliyor.

  • Gözler seçim sonrası ilk kabine toplantısında! İşte masadaki konu başlıkları
    22:04 Gözler seçim sonrası ilk kabine toplantısında! İşte masadaki konu başlıkları

    Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, 31 Mart yerel seçimleri sonrası ilk toplantısını yapacak. Toplantıda İran-İsrail gerilimi, sınır ötesindeki terörle mücadele operasyonları, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Irak ziyareti ve enflasyonla mücadele başlıkları ele alınacak.


Advertisement